Reese Witherspoon Menunjukkan Anda Cara Memakai Jeans Kick-Flare yang Dipangkas

Seluar pendek menendang suar adalah siluet yang dapat dilihat pada musim panas ini, sebuah fakta bahawa Reese Witherspoon tahu benar. Pelakon itu telah dilihat dengan gaya sebelumnya, dan dengan pakaian terbarunya dia membuktikan betapa serba boleh bahagian bawahnya boleh. 

Pada hari Khamis, Witherspoon dilihat dan bersamanya Liar bersama Laura Dern, dan dia kelihatan jauh lebih comel. Untuk hari bersama mereka, ibu dari tiga pasangan itu memakai seluar jeans menendangnya di dalam basuh gelap dengan kemeja cetak bunga merah jambu dan oren yang cerah dan ceria. Pelakon itu menamatkan pakaian dengan baji berkepala berkepala neutral, tote cetak bunga biru, dan cermin mata hitam yang besar. Dia menggayakan rambut berambut perangnya yang cerah dalam keriting yang besar dan longgar. 

Sebelum itu, Witherspoon memakai sepasang seluar jeans dalam gaya yang sama, walaupun ia sedikit lebih menyala. Dia memasangkan mereka dengan blaus bercetak bunga biru-dan-putih terang, sandal platform, dan cermin biru cermin.

BERKAITAN: Reese Witherspoon Buktikan Seluar Floral untuk Musim Semi Boleh Menjejap

Jelas sekali, Witherspoon telah mengetahui apa yang berlaku untuknya, dan dia berpegang kepadanya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − 32 =

map