Renée Zellweger Is 47! Lihat Transformasi Kecantikan Cantiknya

Selamat ulang tahun kepada Renée Zellweger! Pelakon, yang paling terkenal kerana memainkan peranan tajuk dalam Diary of Bridget Jones, bertukar 47 hari ini. Setelah lebih dari dua dekad dalam biz bertindak, Zellweger menerima pujian yang sangat kritikal untuk kerjanya dan, sebagai hasilnya, tiga Golden Globes dan Anugerah Akademi.

Daripada melambatkan roll beliau dengan tahun-tahun berlalu, pelakon itu sibuk dengan jadual projek tanpa henti. Sejak menamatkan penggambaran Bayi Bridget Jones, yang ketiga di Bridget Jones francais, ada buzz yang mengelilingi peranan Zellweger dalam filem yang akan datang Kebenaran Seluruhnya, bertentangan dengan Keanu Reeves. Tarikh keluaran filem ditetapkan pada 10 Jun 2016.

BERKAITAN: 6 GIF Histerik untuk Merayakan ulang tahun ke-15 Diary Bridget Jones

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, bintang itu berjalan banyak karpet merah, kelihatan segar dan penuh dengan kehidupan. Dan, untuk menghormati hari besarnya, kami telah melengkapkan detik-detik keindahan Zellweger yang terbaik sejak muncul di tempat kejadian Hollywood pada awal tahun 90-an. Sehingga hari ini, dia begitu cantik (dan tidak berkesudahan) seperti biasa. Lihat sendiri dalam foto di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 12

map