Reuni Muzik Sekolah Tinggi Berlaku dan Ada Muzik Baru

Sembilan tahun selepas ketiga Muzik Sekolah Tinggi filem memukul teater, Sharpay dan Ryan Evans kembali dan menunjukkan kepada kita bahawa kemahiran duet dan rancangan mereka untuk dominasi muzik jauh dari berkarat.

Kembar Evans, aka Disney alums Ashley Tisdale dan Lucas Grabeel, membuktikan bahawa hari-hari Wildcat mereka jauh dari semasa mereka bersatu semula untuk persembahan khas lagu duet 2006 mereka “Apa yang Saya Telah Mencari” dari filem pertama, dan sesi nyanyian nostalgia yang memberi kita semua yang dirasai.

Mengambil ke Instagram pada hari Selasa, pelakon itu mengusik kerjasama YouTube yang istimewa dengan Grabeel, yang memainkan abangnya dalam trilogi filem yang popular.

“Anda meminta dia Sesi Muzik Baru dengan @mrgrabeel !! Yang satu ini sangat istimewa kepada saya dan kami buatnya hanya untuk anda. Pautan dalam bio untuk mengetahui lagu yang kami lakukan ….. anda tidak mahu untuk merindui ini! ” dia menulis bersama dengan rakaman pasangan yang sama dan entah bagaimana menguruskan untuk kelihatan seperti mereka tidak berumur sehari dari mereka HSM hari.

Anda meminta dia! Sesi Muzik Baru dengan @mrgrabeel !! Yang satu ini sangat istimewa kepada saya dan kami melakukannya hanya untuk anda. Pautan dalam bio untuk mengetahui lagu yang kami buat ….. anda tidak mahu ketinggalan ini!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ashley Tisdale (@ashleytisdale) pada

Dalam video YouTube, kami melihat bintang-bintang bersama yang mengenang hari-hari Wildcat mereka, dengan pelakon memberitahu bintang itu, “Telah 10 tahun sejak kami menyanyikan lagu ini jadi ia benar-benar gila hanya memikirkan apa yang akan menjadi lagu terbaik untuk menyanyi dengan Anda dan ini langsung teringat. Kesemua kenangan ini datang kembali. “

Sementara Pengembaraan Fabulous Sharpay Memimpin cepat untuk memuji adik-adiknya di layar, sambil berkata, “Suaranya, dia boleh memukul apa-apa, dia hanya penyanyi terbaik daripada kita semua, gila bagaimana baik seorang penyanyi,” dia juga mengakui bahawa pasangan itu tidak selalu menjadi kawan baik.

“Kami tidak rapat, kami bukan kawan-kawan yang besar, kami membenci satu sama lain,” katanya dalam hubungannya dengan siri itu. “Selepas kami dibungkus, saya selalu mencintai anda.”

RELATED: Zac Efron dan Twitter Ashley Tisdale Lovefest Made Our Muzik Sekolah Tinggi Impian jadi kenyataan

Ini bukan kali pertama Tisdale menjemput Muzik Sekolah Tinggi alum untuk menyertai beliau untuk kerjasama menyanyi di salurannya. Vanessa Hudgens – yang bermain Gabriella Montez, suka minat terhadap watak Zac Efron, Troy Bolton dalam siri ini-menyertai dalam liputan lagu “Ex’s & Oh” yang dilanda Elle King untuk berdering pada tahun baru.

Bolehkah Efron seterusnya membawa cupang muziknya ke saluran Ashley? Kami melintas jari kami!

Tonton Tisdale dan Grabeel mengingati hari-hari Wildcat mereka dan bawa kami turun lorong ingatan dengan persembahan “Apa yang Saya Telah Mencari” dalam video di atas.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map