Rihanna Berpindah di Gaun Hitam Dramatik di Ball Diamond Tahunan Ketiga

Apabila Rihanna menganjurkan acara, dia membawa dia satu permainan. Penyanyi dan pengasas Fenty tiba di Cipriani Wall Street di New York City pada Khamis malam untuk Diamond Ball tahunan ke-3 untuk memanfaatkan amalnya, Yayasan Clara Lionel, dan dia kelihatan cantik. 

Untuk acara besarnya, Rihanna mengenakan gaun hitam yang sangat rendah dari Ralph & Russo Couture. Dalam pergerakan yang agak luar biasa, dia berpasangan dengan pakaian ketat, tetapi ia hanya membuat ensemblenya menarik yang jauh lebih dramatik. Bintang R & B melayan pandangannya dengan selipar strappy, dan dalam bentuk Rihanna benar, a banyak berlian. Dia memakai baju kurung dua peringkat yang sangat aksen gaun itu. 

Rihanna mengekalkan kecantikannya dengan mudah, memakai rambut panjangnya di dalam gelombang dan memilih rupa solek mata yang kuat dan bibir berkilat. 

VIDEO: Lihat Rihanna Beauty Looks Looks

Urusan bintang yang dibintangi bersama-sama selebriti seperti Emily Ratajakowski dan Calvin Harris, tetapi orang yang kami harapkan Rihanna paling teruja untuk berada di tangan adalah keluarganya, yang menghadiri bola bersama dia. 

Rihanna's Family Diamond Ball EMBED
Dimitrios Kambouris / Getty

BERKAITAN: Lihat Semua Bintang yang Menghadiri Rangkaian Berlian Tahunan 3 Rihanna

Kami mempunyai perasaan kali ketiga hosting acara itu akan sangat, sangat istimewa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 86

map