Rihanna Hanya Memakai Baju Sendiri Memakai Clinton Shirt Hillary

Anda mungkin masih ingat bahawa momen epik pada bulan lepas apabila Rihanna melangkah memakai T-shirt $ 35 yang memaparkan gambar nomine presiden Demokrat Hillary Clinton memakai topi Yankees, tetapi superstar baru saja muncul yang menampakkan rupa gaya jalanan sekarang.

Penyanyi “Needed Me” terperangkap tiba di set filem yang akan datang itu Ocean’s 8 di New York City hari ini, dan dia mengambil tisu grafis asalnya ke tahap yang baru dan sangat meta. Untuk merayakan Hari Pemilihan, RiRi melampaui celana putih HRC yang telah dipakai dan memakai t-shirt lengan panjang yang memaparkan foto dirinya memakai topi asal yang memaparkan wajah ahli politik itu. Bintang itu memasangkan pernyataan itu dengan bingkap hitam, slaid bulu hitam, parka yang berukuran besar, dan matahari terbenam yang cerah di suatu tempat..

VIDEO: Apa yang Harus Dipakai pada Hari Pilihan Raya

 

Pastor berusia 28 tahun itu pastinya melihat humor di saat yang luar biasa, dan ketawa dan melekat lidahnya ketika sedang difoto dalam pakaian.

Rihanna HRC Shirt - Embed 2016
Raymond Hall / Getty

BERKAITAN: Bintang-bintang yang telah melaksanakan hak mereka untuk memilih pada tahun 2016

Ini hanya SANGAT baik, Rihanna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 46 = 53

map