Rihanna Menyerang Sekali lagi! Lihat Gincu Viva Glam Terkini untuk MAC

Mungkinkah liputan Viva Glam terbaru untuk MAC menjadi warna yang pasti akan datang? Berdasarkan hasil rekodnya yang berjaya dengan jenama, kami fikir begitu! Untuk teduhan Viva Glam yang kedua, RiRi meleleh dari warna merah, telanjang, dan berry yang tipikal untuk membuat nada berdebar-debar, dan kami tidak mengharapkan apa-apa yang kurang.

Bintang itu pasti tahu kuasa bibir penyata yang sangat baik – kita melihat batu itu secara harfiah setiap warna pelangi di atas dan di luar permaidani merah. “Sama ada di panggung atau di atas permaidani merah, Rihanna suka wajah cantik dengan bibir terang,” artis soleknya, Mylah Morales, sebelum itu memberitahu InStyle. “Merah sengit, burgundy – walaupun ungu – betul-betul perkaranya.” Mawar yang mendalam mungkin tidak menjadi pilihan lipstik pertama jika rasa anda lebih banyak menyentuh warna coklat Kardashian-esque, tetapi gincu Rihanna juga boleh mengubah staples musim panas anda menjadi nada yang lebih sesuai. Hanya lapisan warna gelap di atas lipsticks harian anda, dan campuran dengan baik untuk mengurangkan kesan neon terang. Sama seperti yang lain dalam rangkaian Viva Glam MAC, 100 peratus daripada hasil lipstik dan lip gloss akan menuju MAC Fund AIDS, yang bertujuan untuk membantu wanita, lelaki dan kanak-kanak yang terkena HIV / AIDS. Cari Viva Glam Rihanna II Gincu dan Lipglass untuk $ 16 dan $ 15 di lokasi MAC di seluruh negara dan dalam talian di maccosmetics.com bermula 11 September.

Dalam pada itu, belanjakan pilihan sikat sunglass dan gincu warna kegemaran kami untuk musim panas!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − 40 =

map