Rihanna Parties ‘Til the Early A.M. dalam pakaian Pink Pastel Pretty

Rosie Assoulin bukanlah seorang pereka yang semestinya dikaitkan dengan membuat bekuan kelab-kelab, tetapi ketika itu Rihanna yang memakai sepotong, apa saja.

Penyanyi berusia 28 tahun itu secara literal berpesta sehingga matahari terbit pada hari Isnin dan keluar dari kelab malam London, di mana dia dan Drake dilaporkan melemparkan kejutan hari jadi kejutan untuknya nicole Scherzinger. Rihanna musim semi 2016 Assoulin pudar mungkin lebih sesuai untuk waktu minum petang Ahad, tetapi adakah ia berfungsi? Sesungguhnya.

Memastikan tidak melupakan keyakinannya yang memberangsangkan, bintang itu mengguncang pakaiannya yang licin, yang memaparkan tali berwarna-warni dan tali pinggang yang mengungkapkan luka-luka, dengan permata yang halus dan tidak matang. Jangan berfikir RiRi adalah jenis gal untuk mengambil kasutnya di lantai tarian. Dia berarak ke jalan-jalan London dengan sepasang sandal biru pastel yang menyerupai manicure.

PHOTOS: Gaya Karpet Merah Rihanna

Satu perkara yang pasti: tiada siapa yang boleh melakukannya seperti Rihanna boleh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 76

map