Rihanna Pasangan $ 4K Dia Blingnik Denim Chap Boots dengan Daisy Dukes

Rihanna menunjukkan cara baru untuk memakai denim-on-denim-dengan banyak bling. Yang bergaya “Ini Apa Yang Kami Datang” penyanyi melangkah keluar pagi Isnin selepas berpesta sepanjang malam di Kelab Malam Drama London dan ensemble berlian buatannya menarik untuk mengatakan sekurang-kurangnya.

Kecantikan Barbadian itu membuat kenyataan di sepasang kasut lelaki punggung tinggi Manolo Blahnik yang berkilat “9 hingga 5” dengan puncak kasut, yang merupakan sebahagian daripada kerjasama beliau dengan rumah kasut yang terkenal. RiRi memakai poket di atas sepasang dukes daisy kecil, yang dia menonjolkan dengan tali pinggang jean dengan gelang dengan rhinestones.

Stunner yang berusia 28 tahun itu memandang wajahnya yang lain dan mudah. Bintang yang berwajah segar berpasangan dengan ensemble denim-on-denim dengan topi putih yang longgar, yang menawarkan sekilas penyanyi biru berahi bandeau.

RELATED: Rihanna Menawarkan 2 Cara Berani Buat Denim Baru Lagi

Rihanna menamatkan pandangannya yang siap di London dengan gelombang longgar yang berpisah, penyokong emas yang berbadan emas, banyak cincin dan gelang emas, dan cap dagangnya merah matte merah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 28

map