Rihanna Perkenalkan Kejatuhannya Fenty untuk Koleksi Puma di Rihanna-Like Mostfit

Lupakan gaun hitam yang masuk akal: Rihanna sekali lagi membuat percikan ketika penyanyi dan pereka Barbadian yang berusia 28 tahun melancarkan kejatuhan koleksi Fenty oleh Puma di dalam gedung Bergdorf Goodman, New York pada hari Selasa. Pakaian pilihannya? Satu ensembel hitam dan putih yang menarik.

Untuk majlis itu, gal jahat itu melancarkan amaran kepada angin dan terjun ke pakaian yang berlapis-lapis hanya bintang pop yang disahkan boleh melepaskannya. Penampilannya terdiri daripada sepatu kulit lutut di atas lutut, skirt tinggi pinggang dengan celah ke langit, dan topi dua nada dengan lengan yang tidak seimbang. Dia menggunting rambutnya ke bawah dan mengguncang cahaya kecantikan yang kelihatan semula jadi.

“Ia adalah impian pereka untuk membawa koleksi mereka di Bergdorf Goodman,” kata bintang pada majlis perayaan, menurut WWD. Dia juga mengambil Instagram untuk hidangan bagaimana ia pergi. “Dan itu semua orang. Puma, pelancaran Fenty saya berjaya, “katanya video. Orang lain memperlihatkan barangan penandatangannya untuk peminat dan melakukan beberapa gerakan tarian.

#FENTYXPUMA #OUTNOW

Video yang disiarkan oleh badgalriri (@badgalriri) pada

Bersenang-senang hari ini di acara #FENTYXPUMA saya !!! Terima kasih kepada semua orang yang keluar dan orang-orang yang telah membeli potongan dalam talian!!!

Video yang disiarkan oleh badgalriri (@badgalriri) pada

Apabila anda memasangkannya …..

Video yang disiarkan oleh badgalriri (@badgalriri) pada

RELATED: Rihanna Rocks Cape Fur Shaped Heart in N.Y.C.

Bagi paparan di dalam gedung, mari kita katakan ia hidup sehingga gembar-gembur:

Apabila anda pergi ke @bergdorfs … ����

Gambar yang disiarkan oleh badgalriri (@badgalriri) pada

BERKAITAN: Rihanna Membawa Denim di Denim ke New Heights dengan Look Terbaru

Teruskan pembunuhan, Rihanna. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

97 − = 91

map