Rihanna Politely meminta anda untuk tidak menggembirakan Tutorial Makeup Pertama

Rihanna adalah salah satu bintang pop terbesar di dunia, seorang pereka fesyen yang berjaya, dan seorang mogul solek, tetapi satu seni yang dia tidak menguasai? Tutorial solek. Tetapi, dia bekerja padanya, dan ingin anda tidak membuat keseronokan terhadap kemahirannya, ok?

Selepas mengesahkan kajian anak lelaki Fenty Beauty, bintang multi-hyphenate itu menikam blogging kecantikan dengan muncul di depan kamera di dalam pos Instagram untuk demo pelancaran produk Fenty yang akan datang: Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color ($ 24 ; sephora.com).

#stunna 」Jangan ketawa di tutorial saya skillz ����♀️ @fentybeauty

Pos yang dikongsi oleh badgalriri (@badgalriri) pada

BERKAITAN: Rihanna Telah Mencipta Gincu Merah Sempurna

Tetapkan kepada sendiri “Watch ‘N Learn,” RiRi menunjukkan kepada kita bagaimana cara memakai lipstik cecair berkepul cecair super tepu. Dia mula dengan lapisan dan membentuk bahagian luar bibirnya dengan hujung aplikator kaki berduri, dan menggunakan sisi rata untuk mengisi warna. Penjagaan yang lebih diberikan untuk menonjolkan busur cupidnya, dan dia mengetuk garis luarnya bibir untuk menambah jumlah tambahan. RiRi menggunakan jari-jarinya untuk membersihkan apa-apa kotoran supaya garis bibirnya benar-benar bersih, kerana semestinya jujur: penggiat kecantikan atau tidak, tidak ada seorang pun yang dapat menggunakan bibir berani pada langkah pertama mereka..  

VIDEO: Blogger Kecantikan Ini Kelihatan Tepat Seperti Rihanna

Walaupun dia memberitahu pengikutnya “jangan ketawa pada skillz tutorial saya” dalam keterangan pos, melihat kembali pada kali pertama kita memohon gincu cecair, produk siap RiRi kelihatan jauh lebih baik daripada bibir kami yang tidak rata dan tidak rata. Tetapi, itu boleh jadi dalam formula Stunna Lip Paint. Berdasarkan dari bagaimana dengan mudah warna naungan vermilion meluncur pada bibir Rihanna, dan menutupi seluruh poutnya dengan jumlah pigmen kaya yang tepat, ia akan menjadi gincu merah yang anda jangkakan pada malam ketika sesi makeout mungkin dalam kad.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map