Rihanna Rocks Rantai Badan dan Lelaki Boxers di New York City

Rihanna tidak takut melihat berani, yang dia terbukti sekali lagi semasa berada di New York City malam tadi. Penyanyi itu melihat sukan salah satu trend aksesori paling hangat musim panas-rantaian badannya-yang dilabelkan di bawah bra hitam dan dipasangkan dengan sepasang putih seluar pendek peninju lelaki, jaket denim besar, dan selipar strappy yang tinggi.

Lihat Lebih Foto: Rihanna Terbaik Terlihat Pernah

Ini bukan kali pertama pengambil risiko fesyen telah menggegarkan pakaian sebagai pakaian malam, dan ia jauh dari pandangannya yang paling mendebarkan. Walaupun apa yang dipakai (atau berapa sedikit!) Dia memakai, tidak ada persoalan yang dia boleh melepaskan ensemble yang berani. Sentiasa di hadapan lengkung, Rihanna telah memakai rantai badan selama beberapa tahun dan tidak pernah gagal untuk menunjukkan cara terbaik untuk menghiasi midriff anda apabila anda memakai top crop.

Rasa terinspirasi? Untuk lebih banyak cara untuk memakai rantai badan dan untuk membeli gaya kegemaran kami, klik melalui galeri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 71 =

map