Rihanna Slays dalam Jumpsuit Fringed Olive di Parti Selepas VMA dengan Drake

Dalam fesyen Rihanna yang benar, penyanyi lagu berusia 28 tahun itu memberikan Anugerah Muzik Video MTV 2016 yang banyak tenaga dan banyak masa fesyen. Pemenang Anugerah Vanguard Video Michael Jackson pada tahun ini memandang rupa sebuah negara kerana dia memakai koleksi pakaian yang cantik dan bersifat eklektik yang terdiri daripada gaya dari topeng dada dan topi bra hingga pakaian formal. Walau bagaimanapun, satu pandangan yang tidak membuat gelombang udara-dan mungkin mungkin kelihatan RiRi paling malam? Pakaiannya untuk parti selepas VMA.

The Anti penyanyi merangkul lompatan hijau yang meruncing dan merosakkan untuk menghadiri pesta di kelab Up & Down N.Y.C. untuk perayaan yang diadakan dalam penghormatannya dan dihoskan oleh label rekodnya Roc Nation. Rihanna melengkapi drapey, rupa pinggang dengan menumpuk rambutnya ke dalam bungkus yang ketat dan memakai sepasang gelang emas yang berukuran besar, paduan penyamak warna Sarara Couture, dan sepasang pam emas hijau emas.

Rihanna VMA Looks 3
AKSI GSI

Turut hadir untuk perayaan bersama Rihanna ialah Drake, beberapa jam selepas dia menyampaikan ucapan merangkap ucapan-cum-deklarasi cinta kepada VMA. The rapper itu juga menggeledah pandangannya untuk parti selepas itu, menanggalkan tuksedonya untuk jersi jeans-dan-tee kasual, kecuali untuk jaket grafik biru dan rantai emas dia menambah pakaiannya. Butang Black Timberland menyempurnakan penampilannya.

Drake - August 28, 2016
PapJuice / INFphoto

BERKAITAN: Lihat Paparan Terbaik dari Anugerah Muzik Video MTV Video 2016 Red Carpet

Menurut Orang, Drake tinggal di samping Rihanna sepanjang malam di Up & Down, di mana pasangan itu berpesta sehingga selepas penutupan kelab.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 12

map