Rihanna Telah Mencipta Gincu Merah Sempurna-Dan Anda Boleh Dapatkan Sekarang

Fakta: Rihanna pasti tahu satu atau dua perkara mengenai gincu merah.

Untuk bersikap adil, dia berpengalaman dalam kategori solek, seperti yang dibuktikan oleh keseluruhan rangkaian Fenty Beauty (kami belum menemui produk namun kita tidak terobsesi sepenuhnya), tetapi gincu merah adalah jenis tanda tangannya. Bintang itu memakai warna pernyataan seperti pro, dan sekarang, dia akan menyampaikan merah kegemaran baru anda.

Sejak Rihanna mendedahkan pelancaran Fenty Beauty terbaru di Instagram pada awal bulan ini, kami telah menghitung hari-hari sehingga kami akhirnya boleh mendapatkan tangan kami di atas tiub.

#STUNNA LIP PAINT. NOV 23 @fentybeauty

Pos yang dikongsi oleh badgalriri (@badgalriri) pada

The Stunna Lip Paint adalah keperakan yang sangat tepu, yang menjadi gincu cecair yang pertama. Berbeza dengan banyak formula cecair, bibir RiRi di lutut tunggal tanpa mendapat kering atau kekosongan dengan pakaian. Aplikator kaki berbudge membuat aplikasikan matte dengan ketepatan. Gunakan hujung untuk menggariskan bibir anda terlebih dahulu, dan susulan dengan sisi melengkung untuk mengisinya. 

BERKAITAN: Rihanna Mendedahkan Inspirasi Di Sebalik Talian Makeupnya

Sebenarnya, Rihanna tidak dapat menunggu untuk melancarkan gincu cecair pertamanya dan memberkati kita semua dengan tutorial solekinya yang pertama untuk memberi pengikutnya melihat bagaimana Fenty Beauty melakukan gincu merah. 

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color
Kesopanan
Fenty Beauty
$ 24

BERBELANJALAH SEKARANG

Sekarang, hari ini akhirnya di sini, dan anda boleh mengambil tiub Stunna Lip Paint di Sephora atau fentybeauty.com. Tetapi, kami mengesyorkan supaya tidak tidur di atasnya kerana kemungkinan akan menjualnya dengan pantas seperti yang dilancarkan oleh Fenty. 

Sama seperti katalog keseluruhan produk Fenty Beauty, bayangan vermillion yang kaya direka untuk kelihatan hebat terhadap setiap kulit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 + = 84

map