Rita Ora Menunjukkan Luar Biasa Baru

Nampaknya Rita Ora telah menukar rupanya kerana semakin hampir jatuh. Penyanyi lagu itu telah melakukan sesuatu yang baru apabila dia muncul The Tonight Show Dibintangi Jimmy Fallon Selasa, dengan sebahagian daripada kunci berambut beliau gelap kepada warna coklat berangan dari akar dan sisanya berambut gelap berbanding bulan.

Ora memakai rambutnya disikat ke tepi dan dalam gelombang lembut pada pameran itu, dengan kombo warna rambut barunya memberikan kesan ombré. Pakaian penyanyi “Body on Me” adalah sangat berbeza dengan warna rambutnya, memandangkan dia memilih selendang hitam dan bulu pantat dan padanan berbulu.

Walaupun Ora berkhidmat sebagai salah satu cohosts untuk Model Atas Seterusnya Amerika, Dia mengguncang semua rambutnya dalam warna pirang peluntur yang lebih ringan.

Helium #ANTM

Gambar yang disiarkan oleh Rita Ora (@ritaora)

BERKAITAN: Rita Ora Sarjana Kecantikan Edgy Lihat pada 2016 VMA

Dia membuat perubahan warna rambut tidak lama selepas membungkus pameran itu, memaparkan foto dirinya dalam gaun hitam yang meruncing dengan kapsyen, “Ini bungkus.” Petunjuk perubahan boleh dilihat di Anugerah Muzik Video MTV Ahad juga, tetapi Ora memakai rambutnya ditarik balik.

Ia bungkus ❤️❤️

Gambar yang disiarkan oleh Rita Ora (@ritaora)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map