Ritual Pra-Konsert Wild Madonna Melibatkan Rawatan Oksigen dan Mengetuk Ankles

Madonna sepertinya tidak mahu hidup dalam hidup, jadi mengapa dia perlu bersiap untuk konsert? Penyanyi mendedahkan upacara pra-konser liar yang membuat vokal dan tarian bergerak dalam keadaan tipis.

Dia muncul Hidup dengan Kelly dan Ryan pada hari Jumaat untuk bercakap tentang semua kerja yang pergi ke lawatannya, dan ia lebih daripada yang kita harapkan.

Madonna Performing
Kevin Mazur / Getty Images

“Ia seperti memainkan muzik Broadway yang kemudiannya akan melawat dunia,” katanya. “Saya perlu merancang setiap aspeknya-dari muzik ke visual-dan reka bentuk panggung. Tetapi saya perlu menyediakan diri sendiri untuknya, yang memerlukan banyak latihan dan latihan yang berbeza, bergantung kepada apa yang saya lakukan dalam tunjukkan saya mendapat stamina saya. “

Bekerja bukanlah satu-satunya persediaan fizikal yang perlu dilakukannya.

“Saya memanaskan badan, pemanasan biasanya berlangsung sekitar 20 minit. Ini tidak masuk akal kerana saya melakukan pemeriksaan bunyi saya, yang meletihkan dan mendorong semua orang gila,” katanya. “Kemudian saya pergi, dan saya mendapat rawatan oksigen saya, dan biasanya saya mempunyai panduan tuan saya melakukan sesuatu atau terapi fizikal saya menyesuaikan sesuatu, [seperti] pita pergelangan kaki saya.

BERKAITAN: Produk Kecantikan Yang Menakjubkan Bahawa Madonna Berada Dalam Freezer-dan Obsesinya Semasa Lain

Walaupun ia melakukan pengecasan suara, kami tidak akan meragui ikon. Jika anda berharap untuk melihat sendiri Madonna, dia memberitahu Kelly Ripa dan Ryan Seacrest bahawa dia merancang untuk melawat sekali lagi pada tahun 2018, jadi anda beruntung.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 72

map