Robert Pattinson Mahu Tetap Manusia Misteri

Robert Pattinson adalah salah seorang lelaki paling misteri di Hollywood dan dia merancang untuk kekal seperti itu.

Dalam kisah sampul September 2017 beliau GQ, yang Twilight pelakon mendedahkan mengapa dia mahu kekal jauh dari perhatian. “Saya mahu disalahpahami,” kata Pattinson. “Orang sentiasa berubah, dan semakin banyak perkara yang anda buat dalam cetakan, orang membentuk pendapat dan mereka sentiasa membuat siapa yang mereka fikir anda … Saya mahu hilang dalam peranan Jika saya boleh berdiam diri, saya akan. “

Selepas pembebasan yang pertama Twilight filem pada tahun 2008, kedua-dua dia dan bekas teman wanitanya, Kristen Stewart meletupkan bintang. Dan mereka telah banyak tinggal di sana sejak itu, sehingga sukar untuk mengekalkan rasa normal dalam kehidupan mereka. Tetapi Pattinson mengakui bahawa dia mendapati cara untuk menghindari paparazzi. “Ada cara untuk hilang, seperti, dengan mudah,” tegasnya. “Ia hanya melibatkan usaha, dan kebanyakan orang tidak boleh diganggu untuk meletakkan usaha itu.”

TK
Dominique Charriau / WireImage

Pattinson tidak mengambil dirinya dan kemasyhurannya terlalu serius walaupun, ketika dia menulis sebuah filem pendek yang lucu untuk pergi bersama-sama dengannya GQ profil. Bertajuk “Takut dan Malu,” pelakon itu mencari mencari anjing panas di New York ketika cuba untuk mengelakkan kamera dan penggemar menjerit.

BERKAITAN: Robert Pattinson Adalah “Penasaran” Mengenai Meneroka Reboot Twilight

Ketenaran adalah sengit, tetapi senang melihat Pattinson mencari beberapa humor di dalamnya semua. Filem barunya Masa yang baik hits teater Jumaat, 11 Ogos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 57

map