#RocksMyWorld: Foto Eksklusif Perhiasan Paling Berwarna Yang Paling Berpakaian di Oscars

Sukar untuk membiarkan glamor musim anugerah terlalu cepat. The kembang api perhiasan yang besar di Oscars masih tetap dalam fikiran saya. Selalu ada banyak berlian mempesonakan untuk dicintai. Namun kejutan perhiasan yang paling besar adalah semua pernyataan yang berwarna-warni. InStyle secara eksklusif memotret lima khazanah Oscar terbaik supaya anda dapat berlama-lama selama anda suka keindahan. Lihat reka bentuk dan baca mengenai butiran di bawah.

Gwyneth Paltrow (di atas)

Pelakon terbaik Oscar pada tahun 1999 menambah beberapa drama yang serius kepada kostum Ralph & Russo sutra merah jambu warna-warni kostumnya dengan anting-anting Fire Phoenix epik Anna Hu. Rol bentuk berbentuk pir yang besar hampir 123 karat membentuk pendants dan bahagian atas permata. Walaupun nama permata berwarna merah kaya yang berbunyi seolah-olah ia adalah sejenis ruby, rubellites sebenarnya adalah jenis turmalin yang jarang berlaku. Merah besar dikelilingi oleh kebakaran batu-batu kecil termasuk berlian, biru, merah jambu, dan safir ungu, spinel dan touriba Paraiba.

BERKAITAN: Barang Kemas Terbaik pada 2015 Golden Globes

Margot Robbie

Margot Robbie
Gregg DeGuire / WireImage; Jon Paterson, Stylist: Mariana Vera / Halley Resources

Duchess of Windsor mungkin telah memberi inspirasi kepada Van Cleef & Arpels Zip Necklace Robbie yang berbondong-bondong untuk melemparkannya ke permaidani merah, tetapi pelakon Australia membuat reka bentuk yang terkenal untuk generasi baru. Cara permata emas yang memaparkan 300 safir dan 150 berlian digelar dengan bibir merah, lob berambut perang, dan menjunam hitam pakaian Saint Laurent Paris memodenkan rupa potongan itu dan mendedahkan rayuan seksnya.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson
Ethan Miller / WireImage; Jon Paterson, Stylist: Mariana Vera / Halley Resources

Cuffs telinga telah membuat beberapa penampilan yang menakjubkan di karpet merah dan catwalk musim ini membuktikan trend yang paling jelas di sini untuk tinggal. Namun begitu, beberapa orang telah menggunakan gaya itu dengan banyak keyakinan seperti Scarlett Johansson. Kelantangan elang palsu dan telinganya telinga telinga menonjolkan kemodenan telinga telinga Mediterranean Piaget untuk kesempurnaan. Reka bentuk bunga menampilkan zamrud berbentuk pir, aquamarine, dan turmalin beraksen dengan 278 berlian. The Avengers bintang dan ibu baru memakai kancing sepadan kecil di telinga kanannya.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson
Frazer Harrison / Getty Images; Jon Paterson, Stylist: Mariana Vera / Halley Resources

Hudson bukan sahaja mempamerkan prestasi “I Can not Let Go” semasa upacara Oscar, pemenang Anugerah Akademi 2007 juga menutup permaidani merah apabila dia muncul dalam bentuk anting-anting zamrud besar oleh Lorraine Schwartz. Permata rahang yang menjatuhkan mempunyai beberapa zamrud berjumlah 110 karat yang dikelilingi oleh berlian kuning dan putih.

BERKAITAN: The Diamond Jewels Paling Berani di Anugerah SAG

Cate Blanchett

Cate Blanchett
Jason Merritt / Getty Images; Jon Paterson, Stylist: Mariana Vera / Halley Resources

Blanchett membuat pernyataan perhiasan yang besar dengan kalung bibir dari koleksi Blue Book 2015 Tiffany dari permata yang jarang diilhamkan oleh laut. Aquamarines warna laut yang jelas dan biru berwarna beraksen dengan berlian telah ditetapkan dalam kolaj sejuk batu pada pemasangan platinum yang sangat fleksibel. Sekeping menyala mata Biru Blanchett dan menonjol melawan hitamnya John Gailliano untuk pakaian Martin Margiela.

PHOTOS: Lihat Apa Semua Orang Berpakaian pada Oscars 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − = 26

map