Rookie Danielle Herrington Sizzles di Thong Bikini untuk Penutup SI Swimsuit Pertama

Danielle Herrington membuat percikan serius seperti muka (dan badan) Sukan Illustratedpenutup baju renang 2018.

Selepas menang SI peminat setahun yang lalu, dengan pukulan profesionalnya yang pertama, jelas bahawa kompak Calon Calif adalah bukan orang baru, menjadikan sejarah sebagai wanita hitam ketiga untuk mendapat penghormatan, bersama Tyra Banks dan Beyoncé. 

TK
Ben Watts

Si berenang didokumentasikan ketika kecantikan berusia 24 tahun itu mengetahui berita bahawa dia mendarat penutup yang didambakan, termasuk lawatan mengejutkan dari legenda bikini Banks, yang Herrington menganggap sebagai salah satu model peranannya yang terbesar dalam industri. 

Ketika Herrington masuk ke dalam bilik, dia terkejut dengannya Model Atas Seterusnya Amerika hakim, yang melancarkan pukulannya yang menakjubkan. Dan sementara bintang kegemaran kipasnya mungkin mengakui kecelakaan semasa pemotretan Fiji tahun lepas, dia yakin mendakwa tempatnya tahun ini, memodelkan bikini tali merah jambu panas oleh Ola Vida sambil memercikkan di Bahamas.

TK
Pichichipixx.com / Splash News

BERKAITAN: Berenang Sukan Illustrated Hanya Mengeluarkan Koleksi Baju Panas Baru

“Dua model peranan saya ialah Tyra Banks dan Beyoncé, jadi hakikat bahawa saya dapat menyertai kumpulan wanita yang luar biasa itu ketika saya menjadi model hitam ketiga di sampul SI Swimsuit adalah impian menjadi kenyataan, “kata model emosi selepas mendedahkan.

VIDEO: Danielle Herrington Adalah Model Cover Swimsuit Sukan 2018

Beliau meneruskan: “Saya sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada jenama ikonik ini yang telah lama memberikan identiti dan suara kepada wanita dari semua bentuk, warna dan kepercayaan. Saya harap gadis-gadis muda yang melihat liputan ini terinspirasi untuk bermimpi seperti yang saya lakukan dan bekerja keras untuk mencapai semua matlamat mereka. “Tahniah, Danielle!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − 11 =

map