Rosie Huntington-Whiteley Memberitahu Kami Rahsia untuk Rambut Supermodel

Terdapat beberapa kebenaran universal dalam kehidupan, dan fakta bahawa Rosie Huntington-Whiteley akan selama-lamanya mempunyai rambut yang sempurna adalah salah satu daripada mereka. Pada pelancaran siri kempen video Diilhamkan oleh Wanita, yang diarahkan oleh Bryce Dallas Howard dan menampilkan enam wanita yang berpengaruh termasuk model, kita hanya telah untuk bertanya kepadanya rahsia kepada helai tanpa cacatnya.

Satu petua utama: Apabila anda mencari lelaki atau wanita lelaki anda, jangan biarkan orang pergi. “Perkara yang paling penting bagi saya ialah memastikan saya mendapat pemotongan biasa. Saya sangat setia kepada orang-orang yang saya bekerjasama-George Northwood telah menjadi pendandan rambut saya di UK sejak saya berusia 16 tahun, dan dia berusia awal 20-an, “katanya InStyle. “Dia adalah seorang penata rambut junior dan saya adalah seorang model yang tidak mempunyai wang dan saya akan pergi kepadanya kerana dia memberikan potongan rambut yang murah. Kami telah bekerjasama sejak itu, dan sekarang, dia baru sahaja membuka salonnya sendiri di London!”

Melekat pada pro yang sama memegang lebih banyak faedah daripada percakapan salon meriah: Pembuat rambut anda akan benar-benar boleh mengenali berdiri anda, dan boleh menentukan cara terbaik untuk mengendalikan pergerakan semula jadi rambut anda sambil mengekalkan kesihatannya. Kami juga mengandaikan mereka akan benar-benar jujur ​​dalam masa-masa apabila anda tergoda untuk membuat cerucuk pasca pemisahan spontan seperti yang kita ada.

Produk-produk berkualiti dan memberikan rambutnya turun-turun juga merupakan keharusan untuk model itu. “Saya cuba mengekalkan rambut dan solek saya dengan mudah apabila saya tidak berfungsi,” katanya. “Saya telah menggunakan Minyak Rawatan Moroccanoil ($ 43; moroccanoil.com) selama kira-kira lima atau enam tahun sekarang. Saya meletakkan sedikit di rambut saya semasa ia masih basah, dan saya akan meniup-keringkannya. rambut saya lebih mudah diurus dan mudah gaya, dan memberikan banyak bersinar dengan tekstur yang baik. ” Itu, digabungkan dengan perapi yang berkhasiat yang mendalam, memelihara untaian Huntington-Whiteley sihat tidak peduli berapa banyak alat penggera panas digunakan di belakang pentas, walaupun ia mengambil pelajaran rambut keras untuk bintang itu untuk membina rutinnya yang mudah.

“Apabila saya berumur 14 tahun, saya memohon kepada ibuku untuk melakukan salah satu alat menonjol pada saya, dan saya akhirnya keluar dengan lima coretan besar-besaran dalam rambut saya yang cantik dan tidak disentuh! 15 kotak cuba membaikinya, tetapi itu adalah sesuatu yang saya perlu belajar lebih awal, “katanya memberitahu kami, ketawa. “Saya masih ingat ibu saya memberitahu saya, anda tidak mahu mengubah apa yang anda ada, anda perlu sentiasa meningkatkannya, jadi dengan cepat menjadi falsafah kecantikan saya.”

Klik untuk melihat diri anda dalam gelombang indah Rosie-tiada skuad glam diperlukan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 44

map