Ruby Rose Menunjukkan Kami Apa Gincu Naib Cecair Urban Kelihatan Seperti IRL

Menjadi kekal hati kita-Lipsticks cecair yang banyak dijangkakan Urban kelihatan lebih fenomenal dalam kehidupan sebenar daripada yang mereka lakukan pada suapan Instagram kami. Selama berminggu-minggu, kami telah melihat jenama dan blogger dengan akses awal sama menyebarkan penyebaran 30-warna yang luas tanpa ditinggalkan, seperti yang kita ketuk dua kali ketuk setiap imej. Malam tadi di Anugerah Pilihan Rakyat, gadis pemusnah kami Ruby Rose memberi kami preview Gincu Naib Cecair dalam Blackmail, naungan pinot tepu yang berbeza berbanding dengan ensemble berani berani.

Ruby Rose Lipstick Embed

BERKAITAN: Internet Adakah Kerosakan Daripada Palet Lipstik Gegaran Bandar

“Warna itu menambah drama menipu mati, menjadikan mata hijau itu muncul dengan serta-merta,” kata artis solek Rose Jo Baker. “Lipstik cecair yang sangat berpigmen ini memberikan keselesaan cahaya bulu dengan formula bukan pengeringan khusus yang bukan sahaja kalis air, tetapi tahan hayat – warna tidak berubah sehingga anda mematikannya.” Cukuplah untuk mengatakan bahawa sentuhan bukan keperluan total, melainkan sudah tentu anda mencari sebab untuk menmbak tiub anda di tempat awam. Angkat rona wain dalam Rose atau kedai warna penyebaran warna sekarang untuk $ 18 setiap satu di urbandecay.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 94

map