Runway Looks We Love: Proenza Schouler

Pereka: Proenza Schouler

Lokasi: Muzium Whitney

Tetamu yang terkenal: Natasha Lyonne

Apa itu seperti: Tidak semestinya tempat yang lebih sesuai untuk reka bentuk pasangan Jack McCollough dan Lazaro Hernandez untuk mempamerkan koleksi musim gugur / musim sejuk 2015 mereka daripada Whitney. Atau, sebaliknya, bangunan yang dahulu ditempatkan di Whitney-muzium baru-baru ini telah memindahkan pusat bandar. Walau bagaimanapun, ia berfungsi sebagai tempat yang sempurna, kerana setiap rupa adalah karya seni.

Kenapa kita suka koleksi ini: Ia dramatik dengan melampau, dengan angka-angka pelukan badan dan bahagian atas bahu yang agresif dipotong untuk mengungkap sekilas kulit dan sekejap mata ikan yang tebal. Lain-lain telah dirawat dengan kemasan yang terdiri daripada aksen bulu untuk menggariskan garis-garis ke seluruh cincin bersulam (teliti). Dan dengan setiap koleksi, timbunan aksesori (yang termasuk keledai ditumpuk tenun dan manset seperti pejantan) benar-benar melanda. Ia mungkin terlalu avant-garde untuk arus perdana, tetapi ini adalah impian setiap fesyen.

PHOTOS: Runway Looks We Love: Proenza Schouler

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 88

map