Ruth Negga Adalah Sepenuhnya Teruja Media Sosial

Walaupun anda memuja media sosial, anda tahu bahawa ia mempunyai detik-detik menakutkan.

Itulah sebabnya ramai pengguna memerlukan rehat daripadanya di sana sini, untuk recalibrate, dan mengapa sesetengah orang menahannya sama sekali. Ruth Negga berada dalam kumpulan yang kedua, kerana dia sangat terkejut dengan media sosial.

“Instagram dan Twitter, saya tidak terlibat dengan mana-mana-ia menakutkan saya,” kata pelakon itu dalam cerita sampulnya untuk Edit.

“Dan saya tidak pernah berada di Facebook, apa yang saya maksudkan ialah saya sentiasa yang terakhir mencari sesuatu, dan kumpulan persahabatan saya sangat kecil, tetapi saya berharap, komited,” tambahnya..

“Wanita dalam komik diproyeksikan, tetapi Tulip tidak ada unjuran, dia sendiri.” – #RuthNegga di penyaringan #Preacher malam tadi

Pos yang dikongsi oleh PREACHER (@preacheramc) pada

BERKAITAN: Ruth Negga Memainkan Permaidani Merah Sekali Lagi Dalam Valentino, Tidak Kurang

Musim kedua siri TV hit pelakon Oscar yang dicalonkan Pengkhutbah sedang dijalankan-menunjukkan dia bintang dengan teman lelaki Dominic Cooper. Daripada bekerja dengannya, dia menyatakan, “Ia akan menjadi kesepian jika dia tidak berada di sana. Orang berkata, ‘Jangan sekali-kali keluar dengan seorang pelakon.’ Tetapi jika anda dengan seseorang yang mempunyai pekerjaan biasa, dan salah seorang daripada anda terpaksa pergi, bagaimanakah kerja itu? ” Satu lagi perkara yang bijak oleh Negga.

Pos yang dikongsi oleh dominiccoop (@dominiccoop) pada

Dia juga membayangkan pemikirannya tentang menjadi seorang ibu. “Pada masa anda berada dalam hubungan yang hebat, ia seperti, oh, saya berusia 35 tahun,” katanya. “Jadi ada sebahagian daripada pemikiran anda iaitu: Adakah saya mahu kanak-kanak? Bila? Jika? Bagaimana?” Ini semua adalah soalan yang mengambil ruang otak utama untuk Negga. “Dan itu bukan seorang pelakon, ia adalah seorang wanita,” dia meneruskan. “Saya tidak tahu apa yang [pekerjaan] benar-benar mewujudkan ruang yang selamat untuk seorang wanita mendapat masa, memanjangkan kemanusiaan, dan kembali bekerja dengan cara yang sangat menyokong.”

VIDEO: Dasar Ruth Negga untuk Duduk di Anugerah Tunjuk Anugerah: “Sentiasa Bersih”

BERKAITAN: Sambungan Peribadi Ruth Negga ke Filem Baru, Loving

Tangkap Pengkhutbah pada malam Isnin pada AMC pada pukul 9 malam. ET. Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang Negga lakukan seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 48

map