Ryan Gosling Kata Ia “Hebat” untuk Menjadi Ayah Lagi di Screening New York City The Guys Nice

Ryan Gosling mempunyai minggu yang sibuk. Hanya beberapa hari selepas mendedahkan bahawa dia dan Eva Mendes baru-baru ini mengalu-alukan anak perempuan mereka yang kedua, pelakon itu memukul karpet merah untuk mempromosikan filem barunya, The Nice Guys, dengan bintang bersama Russell Crowe dan Matt Bomer di New York City. Dan sementara Gosling-yang memainkan detektif peribadi dalam filem ’70-set yang dipenuhi aksi, yang memainkan teater pada 20 Mei – digelar dengan terkenal ketika menyentuh kehidupan pribadinya, dia memberitahu pemberita bahawa ia adalah “hebat” untuk menjadi Ayah baru sekali lagi sebelum dia beralih perhatian untuk membincangkan peranan terbarunya.

Benar, itu peranan yang patut dibincangkan. Selang Gosling sebagai Holland March, seorang bapa janda yang menghabiskan banyak masa minum ketika dia bekerja, cukup berlepas dari karakter apa pun yang dimainkannya sebelum ini. Sebenarnya, ia benar-benar lucu-dan pelakon itu menghargai peluang untuk mendapatkan penonton yang ketawa. “Ia benar-benar menyeronokkan, sebenarnya,” katanya sambil merakamkan adegan yang paling sesuai dengan filem LOL itu. “Saya perlu melakukan banyak komedi fizikal.”

Nice Guys NYC Premiere - LEAD
D Dipasupil / FilmMagic

Dia juga terpaksa memamerkan beberapa langkah aksi sengit sambil menggunakan senjata dan kereta yang menunggang di atas skrin. “Aksi-aksi itu sukar,” kata Gosling, mendedahkan bahawa ia sebenarnya adalah kegagalan kamera luar yang paling banyak diingati sejak zamannya. “Saya mempunyai insiden dengan mesin cappuccino di trak katering, tetapi saya tidak fikir ia dianggap [sebagai aksi].”

BERKAITAN: Ryan Gosling Berfikir Saman Terlalu-Nya adalah “Tidak Benar”

Walaupun Gosling sepertinya telah pulih dari kejadian itu, wataknya tidak begitu bertuah apabila lengannya dipecahkan oleh penguat kuasa Jackson Healy, yang dimainkan oleh Crowe. Adegan di mana kecederaan berlaku adalah benar-benar menyakitkan untuk menonton-tetapi Gosling gembira bahawa dia mendapat sukan lengan gergasi sebagai hasilnya. “Ia membantu menambah sesuatu kepada watak,” katanya.

Dan walaupun wataknya tidak selalu melihat mata dengan skrin Crowe, Gosling melompat pada kesempatan untuk bekerja dengan Gladiator bintang. “Saya seorang peminat besar,” katanya. “Saya membesar pada filem-filemnya.” Crowe semua berkaitan dengan rakan-rakannya di atas set, walaupun menyewa bar untuk pemain untuk menonton pertandingan ragbi. “Saya tidak boleh bercakap untuk orang lain, tetapi saya mabuk sepanjang filem itu semenjak malam itu,” kata Gosling. “Sebenarnya, sekarang saya masih berasa sedikit kabur.”

Nice Guys NYC Premiere - 1
D Dipasupil / FilmMagic

Menggantung diri, kata Crowe InStyle bahawa Gosling membawa A-permainannya untuk bekerja setiap hari. “Saya meneruskan dengan Ryan dengan mudah,” katanya. “Dia suka pawagam, dia suka pekerjaannya, dan dia banyak berfikir sebelum dia sampai ke set. Oleh itu, dia sangat mudah untuk bekerja dengannya. “

BERKAITAN: Russell Crowe Buktikan Dia Lebih Besar Ryan Gosling Fan Than You

Co-star Matt Bomer yang memainkan penjahat utama filem, John Boy-tidak ada apa-apa selain pujian untuk kimia onscreen mereka. “Saya fikir segala-galanya yang bagus tentang pasangan mereka ditangkap di dalam filem, yang betul-betul sepatutnya,” kata Bomer. InStyle. “Interaksi mereka bersama-sama begitu spontan dan begitu hadir, dan ia sangat berbeza daripada mengambil untuk diambil. Ia hanya dua orang pelakon yang benar-benar saling mempercayai antara satu sama lain, tahu apa peranan mereka bermain, dan tidak takut memainkan satu sama lain. “

Nice Guys NYC Premiere - 3
Rob Kim / Getty Images

Lihat treler untuk The Nice Guys di bawah, dan menangkap filem di pawagam pada 20 Mei.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 84 =

map