Ryan Reynolds dan Anaknya yang James boleh menjadi kembar di dalam foto ini

Gen yang baik pasti berjalan di keluarga Reynolds. Hari ini, Ryan Reynolds membawa ke Instagram untuk mengucapkan selamat ulang tahun saudaranya Jeff, dan sementara jawatannya adalah super manis (dan lucu, seperti biasa), kita tidak dapat mengatasi berapa banyak bayi Ryan kelihatan seperti dua tahun pelakon, anak perempuan tua, James.

Diakui, James mewarisi ibunya Blake Lively yang berambut perang berambut perang, tetapi ketika melihat foto lama Ryan ini, Anda pasti akan melakukan double-take. 

TK
Eric Charbonneau / Invision for Twentieth Century Fox / AP

Dalam foto itu Deadpool bintang berkongsi, dia dan abangnya, Jeff duduk di hadapan perapian keluarga mereka yang mengangkat tangan. Lihat berapa rupa muka mereka kelihatan sama? Hidung dan struktur wajah mereka hampir sama! Fikiran yang cantik meniup. 

Saya mungkin mempunyai tiga adik lelaki, tetapi hanya satu Jeff. Anda adalah kawan pertama yang pernah saya miliki. Sekiranya pernah ada kebakaran dan saya terpaksa memilih ahli keluarga untuk menyelamatkan, jelasnya akan menjadi saya. Tetapi jika saya mempunyai masa untuk menyelamatkan satu lagi … dan saya tahu ia adalah selamat untuk memasuki semula bangunan terbakar, anda pasti yakin saya akan menghubungi jabatan bomba. Mereka pakar dalam bidang dan mempunyai peralatan keselamatan berkualiti tinggi. Belum lagi pengalaman dalam hal ini. Saya sayang awak. Happy Birthday.��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Ryan Reynolds (@vancityreynolds) pada

BERKAITAN: Kami Akhirnya Tahu Bayi Celeb Mana Suara di Taylor Swift “Cantik”

Jika anda dapat merobek mata anda dari foto, Ryan juga memasukkan mesej hari jadi manis. “Saya mungkin mempunyai tiga adik beradik, tetapi hanya satu Jeff,” tulisnya bersama pic. “Anda adalah kawan pertama yang pernah saya miliki, jika ada kebakaran dan saya terpaksa memilih ahli keluarga untuk menyelamatkan, jelasnya saya akan tetapi jika saya mempunyai masa untuk menyelamatkan satu lagi … dan saya tahu itu selamat untuk memasuki semula bangunan terbakar, anda pasti yakin saya akan panggil jabatan bomba Mereka pakar dalam bidang dan mempunyai peralatan keselamatan yang berkualiti tinggi, belum lagi pengalaman dalam hal ini. Hari Lahir. : hari jadi:” 

Oh Ryan, selalu buat kami LOL.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 + = 55

map