Ryan Reynolds Mendedahkan Rahsia Mengenai Kostum Deadpoolnya

Lebih dari setahun berlalu sejak Ryan Reynolds membuat debutnya sebagai superhero Deadpool dalam filem blockbuster eponymous, tetapi kami masih belajar perkara baru tentang apa yang diperlukan untuk mendapatkan penyesuaian dari skrip ke skrin. Dan salah satu perkara baru? Nah, itu jenis TBH kotor.

Apabila seorang kipas mencatatkan kostum Deadpool Halloween yang mengagumkan kepada Reynolds pada hari Selasa, dia menjawab dengan cara yang kita fikir akan menjadikan Deadpool sendiri cukup bangga.

“Anak saya sudah bersedia untuk Halloween @VitasitasReynolds,” kata ibu bapa itu bersama gambar seorang kanak-kanak dalam tuntutan Deadpool.Tidak tahu bagaimana dia sepatutnya menggunakan bilik kecil itu. Mana-mana petua Ryan? !! “

Ryan Reynolds Deadpool
Deadpool Movie / Twitter

Tip? Tidak betul. Maklumat pakaian baru? Pasti.

“Semua orang tahu saman Deadpool juga merupakan tandas,” tweet Reynolds. “Dapatkannya bersama.”

BERKAITAN: Ryan Reynolds Adalah Superhero Nyata Hidup Dengan Gerakan Gimnastik Yang Menakjubkan

Tidak pasti apa maksudnya untuk replicator kostum Deadpool, tetapi ia adalah tweet yang cukup lucu sama ada cara. Biarlah Ryan Reynolds membuat Halloween lebih menyeronokkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 38 =

map