Ryan Reynolds Mengungkap Detail Crazy Mengenai Kelahiran Daughternya Walaupun Trolling Blake Lively

Sejak Blake Lively mula mempromosikan filem misterinya yang baru A Nikmat Mudah melalui beberapa taktik media sosial yang licik, suaminya, Ryan Reynolds, telah mengetepikan isterinya pada setiap masa-dan kali ini dia mungkin hanya mendedahkan bahawa Lively adalah superhero sebenar dalam keluarga. 

Pada hari Sabtu, Lively berkongsi treler lain untuk filem terbarunya di Twitter bersama-sama beberapa emoji yang dipersoalkan, membuang Reynolds menjadi ekor ekor. “Anda boleh beritahu saya, kami sudah berkahwin, awak pernah memandu saya ke hospital ketika anda melahirkan, jadi … apa yang berlaku kepada Emily?” Dia memohon kepada isterinya.

Walaupun reaksi Reynolds tidak menghairankan, memandangkan sejarah pasangan superstar melemparkan jabs penyayang di antara satu sama lain di media sosial, apa yang mengejutkan adalah kandungan mesejnya. Kenapa Adakah dia memandu? Dan bagaimana adakah dia berjaya mengekalkannya dengan tenang semasa berbuat demikian?? 

Blake Lively Ryan Reynolds lead
Axelle / Bauer-Griffin

Dalam apa jua keadaan, ayah dari dua komen membuktikan bahawa Lively adalah manusia super. Kami tidak tahu banyak wanita yang cukup berani untuk berada di belakang roda momen kenderaan sebelum melahirkan. Tetapi, hei, ini Blake Lively, mama berbilang tugas yang mengaku Allure bahawa dia kadang-kadang mengepam susu ibu semasa memandu. 

Dan sementara, kita tidak pasti sama ada Reynolds merujuk kepada kelahiran anak sulung pasangan James, atau penyerahan bayi Inez, kedua-duanya mempunyai kecenderungan untuk melakukan taktik bayi yang tidak konvensional. Reynolds sekali mendedahkan kepada tuan rumah Seth Meyers lewat malam bahawa dia bermain Marvin Gaye “Let’s Get It On” di bilik penyampaian ketika menyambut James. 

Walaupun kesakitan, Lively mendapati pengalaman itu lucu. “Dia, cukup banyak, membuat lelucon sepanjang masa,” kata Reynolds. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 − = 42

map