Ryan Seacrest Adalah “Man of Honor” yang bangga dalam Perkahwinan Sisternya

Apa abang yang baik! Ryan Seacrest membuktikan dia adalah seorang adik yang sombong, berseri-seri ketika dia berkhidmat “Man of Honor” di perkahwinan kakaknya semalam. Tuan rumah TV berusia 41 tahun itu kelihatan hebat ketika dia melangkah dan mengambil peranan nontradisional untuk kakaknya.

Setahun yang lalu, Seacrest berkongsi Instagram manis yang menunjukkan kakaknya meminta dia untuk menjadi “Man of Honor” ketika dia menikah. Keperibadian radio dengan senang hati menerima, dan semalam adalah hari besar bagi kedua-dua adik-beradik! Seacrest memakai baju biru tebal yang disesuaikan dengan kesempurnaan, bersama dengan baju putih, tali leher tan, dan kasut tan. Meredith kakaknya adalah pengantin wanita yang menakjubkan dengan gaun dan tudung yang sederhana namun elegan. Seacrest berkongsi gambar keluarga dari hari besar, menulis kapsyen manis untuk pengantin baru: “Selamat kepada Meredith pada hari yang menakjubkan dan selamat datang kepada keluarga Jimmy!”

BERKAITAN: Semua Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Talian Penjagaan Kulit Ryan Seacrest

Dia juga berkongsi gambar bodoh sebelum upacara itu. Kedua-dua adik beradik itu berpose dengan semua pengiring pengantin perempuan, yang memakai gaun berwarna merah muda cantik. Seacrest menanda imej dengan, “cuba untuk muat dalam … undur terakhir!”

cuba untuk muat … undur akhir!

Foto yang disiarkan oleh Ryan Seacrest (@ryanseacrest) pada

Ia kelihatan hari yang menakjubkan untuk semua. Tahniah kepada pasangan yang bahagia!

VIDEO: Perkahwinan Destinasi: Croatia

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map