Saham Artist Makeup Ariana Grande Bagaimana Membuat Yayasan Anda Terakhir

Kami sama-sama terkesan dengan solek Ariana Grande kerana kami berada dalam pelbagai vokalnya. Itulah sebabnya kami bercakap dengan pro beliau Daniel Chinchilla (yang kini sedang bersiar-siar dengan Grande) untuk mendapatkan intel pada bagaimana untuk mencetak kulit yang sempurna—dan buatlah yang terakhir.

Ia Semua Mengenai Pangkalan Itu
“Penjagaan kulit adalah sebahagian besar daripada wajah solek yang hebat,” kata Chinchilla. “Kulit kering adalah sama dengan solek kering, serpihan.” Jadi, sebelum warna mana-mana berlaku, “Saya suka menggunakan krim tebal,” kata Chinchilla yang kegemaran adalah Embryolisse krim pelembab yang kaya ($ 44; dermstore.com) sehingga solek meluncur dan kelihatan licin. Priming adalah langkah penting seterusnya (cuba Smashbox Photo Finish Hydrating Primer, $ 42; sephora.com). “Ia mewujudkan penghalang ini antara kulit dan solek dan ia akan menghalang solek dari memasuki dan menghilangkan liang ke dalam liang. Ia membolehkan yayasan kelihatan lebih lancar dan lebih lama lagi. “

BERKAITAN: DIY Sangat Mudah untuk Audrey Hepburn-Inspirasi Hannah Davis

Gunakan Alat Kanan
“Saya taksub dengan Kecantikan Blender ($ 20; sephora.com),” kata Chinchila. “Ia tidak menyerap solek terlalu banyak.” Sebaik sahaja span disalut dalam asas, “Saya suka stipple pada asasnya. Kadang-kadang orang mengetuk dan membasahkan asas di atas muka, tetapi sebenarnya, anda hanya memindahkannya dan mengambilnya. Stippling memberikan liputan segera yang tepat di mana anda mahukannya.” Setelah anda meletakkan lapisan cahaya, “stipple lebih banyak di mana perlu supaya ia tidak kelihatan terlalu berat.”

BERKAITAN: Bagaimana Satu Botol Apple Cider Cuka Akan Tepat Mengubah Kulit dan Rambut Anda

Tutup Perjanjian
“Selesai dengan debu serbuk lut; ia menjadikan asas anda sebagai bukti-bukti, “kata Chinchilla.” Saya fikir serbuk longgar Laura Mercier ($ 37; sephora.com) menakjubkan – sangat ringan dan ia tidak mengubah warna asas anda. Berus serbuk rata Anda boleh mencuba kegemaran Chinchilla dari Stila ($ 50; stila.com) dan menggunakannya untuk “tekan serbuk pada kulit. Dengan cara itu ia tidak menggerakkan asas itu. “Dengan kaedah ini, anda boleh pergi berjam-jam tanpa sebarang sentuhan.

Ariana Grande Makeup artist kit
Instagram / beautybydchinchilla

PHOTOS: Inilah Tepat Cara Lapisan Produk Penjagaan Kulit Anda

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map