Saham Guys Margaret Qualley yang Nice Apa yang Ia Bekerja dengan Ryan Gosling dan Russell Crowe

Jika anda pernah bertanya-tanya sama ada Ryan Gosling dan Russell Crowe menampakkan pesona yang sama dalam kehidupan sebenar yang mereka lakukan di skrin, inilah jawapan anda. Pelakon berusia 21 tahun, Margaret Qualley, yang bertanding di sebalik Gosling dan Crowe dalam filem ’70-era The Nice Guys (di teater hari ini), kata kedua-dua pelakon itu hidup sehingga reputasi mereka.

“Saya tidak tahu bahawa ini akan menjadi kejutan kepada ramai orang, tetapi Ryan dan Russell kedua-duanya hanya memberi dan pelakon baik,” kata Qualley InStyle. “Selain itu, mereka mempunyai kimia komedi yang hebat bersama-sama, saya seorang peminat besar kepada mereka, kedua-duanya akan saya tonton menonton monitor semasa mereka membuat penggambaran, walaupun saya selesai dengan kerja saya.

The Nice Guys adalah peranan pelarian untuk Qualley, yang juga memainkan pemberontak Jill Garvey dalam drama apokaliptik HBO The Leftovers. In The Nice Guys, dia mengambil peranan Amelia, anak perempuan yang hilang dari seorang pegawai Jabatan Kehakiman yang memerlukan perlindungan Gosling, yang memainkan detektif swasta, dan Crowe, yang memukul seorang hitman. Seperti yang dapat dibayangkan, kegembiraan berlaku di tempat kejadian selepas kejadian menunjukkan keselamatan menyelamatkan diri. Manfaat utama bekerja pada filem dengan lelaki lucu Gosling dan Crowe? Gerakan mengejutkan Crowe. Menurut Qualley, “Dia cukup mahir dalam tarian tarian.”

BERKAITAN: Ryan Gosling Says It’s “Great to be A Dad Again” di New York City Screening of The Nice Guys

Tinjau ke bawah untuk melihat imej eksklusif Qualley dari InStyleisu Mei.

InStyle May 2016 Margaret Qualley 2 - Embed 2016
Amit Israel
InStyle May 2016 Margaret Qualley 1 - Embed 2016
Amit Israel
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map