Saham Kim Kardashian Perkongsian Foto Seksi Sendiri Menggulung Rolls-Royce di Pakaiannya

Adalah selamat untuk mengatakan bahawa Kim Kardashian berasa dirinya sendiri di tengah-tengah kedatangan ganjaran ketiga kegembiraannya.

KKW Kecantikan mogul, yang menyambut seorang anak perempuan oleh pengganti pada hari Selasa, membawa ke Instagram lewat petang Khamis untuk berkongsi dua foto beruap dirinya dalam pelbagai peringkat baju bulu.

Katanya, “Selamat malam,” tembakan mundur pertama menunjukkan bintang realiti berambut perang yang melemparkan kepalanya dan berbaring di atas kereta Rolls-Royce yang diletakkan di luar ketika berpakaian hanya dengan bra dan seluar pendek yang dibalut oleh Calvin Klein.

selamat Malam

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

BERKAITAN: Kim Kardashian Panggilan Anak Lelaki Dua Tahun yang Lama, seorang Genius untuk Ejaan Kata Sukar

Meneruskan perjalanannya lewat larangan malam di bawah ingatan ingatan, lelaki berusia 37 tahun itu kemudian berkongsi gambar yang mendesak hanya tiga jam kemudian, yang ditulis “topi malam”, yang ditembak oleh jurugambar kad Krismas Kardashian, Eli Russell Linnetz.

Menunjukkan ibu dari tiga berbaring sepenuhnya telanjang di kepingan, tembakan racy menggunakan kain yang ditempatkan secara strategik dan ciri penapis pada payudara untuk memastikan imej Kim K yang sesuai dengan Instagram.

Topi malam

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

Sepertinya Kim pasti mempunyai status mama panasnya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 25

map