Salah satu Topeng Muka Ini Menjual Setiap 8 Saat di Korea

Seorang malaikat tidak boleh mendapatkan sayap setiap 8 saat, tetapi anda boleh yakin bahawa pada masa itu, seseorang di Korea Selatan mungkin telah mengambil salah satu daripada 7 Hari Lembaran Kulit Ariul. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kategori penjagaan kulit Korea telah mendapat sedikit kultus berikut untuk menghasilkan produk yang sama dengan bahagian yang berkesan dan mesra pengguna. Di sebelah BB dan krim CC, topeng lembaran adalah pilihan untuk cepat membetulkan hampir setiap masalah kulit di luar sana, dan sekarang, barang-barang ternakan yang sangat popular di Ariul baru saja mendarat di negara bagian. “Mereka sangat popular kerana mereka dirumuskan dengan perlahan dan berpatutan, dengan pelbagai jenis untuk setiap jenis kulit dan kebimbangan,” kata Alicia Yoon, pengasas peruncit kecantikan Korea Peach & Lily.

BERKAITAN: Masker Penuaan Pore-New yang Menguntungkan Akan Mengubah Hidup Anda (Atau Sekurang-kurangnya Kulit Anda!)

Seperti yang dicadangkan, baris ini mengandungi 7 topeng lembaran yang berlainan, masing-masing mempunyai formula kuat untuk menyasarkan hampir setiap masalah kulit di luar sana. Kami peminat terutamanya versi versi air buluh, yang bertindak sebagai minuman tinggi di tengah-tengah cuaca musim sejuk yang kering. “Saya fikir di Korea benar-benar menjadikannya di bahagian atas dari segi penjagaan kulit seperti ini secara konsisten telah menjadi salah satu daripada topeng lembaran terbaik-mereka hanya perlu bekerja dengan baik, dan topeng Ariul menyampaikan hasil serpihan,” tambah Yoon. “Mereka tidak mengganggu, mereka bersenang-senang, manfaatnya jelas, dan anda boleh menyimpannya tanpa melanggar bank.” Lebih baik lagi, mereka hanya akan mengambil masa 20 minit dari hari anda, jadi bergantung kepada akaun HBO Go yang anda gunakan, kulit anda akan diakhiri oleh hujungnya Seks dan Kota rerun. Beli topeng secara individu untuk $ 3 setiap satu, atau pilih seluruh set 7 untuk $ 20 sekarang di peachandlily.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − = 6

map