Salin Rambut dan Makeup Sexy Gigi Hadid dengan Langkah Tepat dari Stylists Her

Apabila Gigi Hadid melangkah keluar untuk Sukan Illustrated Acara Pengeluaran Swimsuit 2016 pada malam petang, rahangnya yang menjatuhkan jumpsuit Julien Macdonald mendaratnya tempat nombor satu pada Roundup Hari Pandang kami. Malah rambut cantik dan soleknya menangkap mata kita, jadi kita pergi terus ke skuad glamnya untuk mendapatkan semua butirannya.

Gigi Hadid Hair How-To

Penata rambutnya, Jennifer Yepez, menjelaskan, “Malam tadi Gigi mempunyai saman badan yang menakjubkan ini. Kami ingin menjaga perkara yang seksi dan bergaya, jadi saya memberikan rambut panjang yang ramping.” Untuk mencapai suntikan sutera, rambut pro dibasuh dan dikondisikan dengan Nexxus Therappe Syampu ($ 17; walmart.com) & Konduktor Humectress ($ 31; drugstore.com). Dari pertengahan batang untuk menamatkan Yepez diterapkan Nexxus Promend Heat Protecting Mist ($ 19; target.com) dan dari akar ke hujung R & Co Dallas Thickening Spray ($ 28; barneys.com). Kemudian dia menggunakan berus bulat yang besar untuk mencapai tamparan lancar kering.

“Sebaik sahaja anda selesai meniup pengeringan, mula memisahkan rambut anda untuk sambungan anda,” kata Yepez, yang menambah Easilocks Multi Weft Extensions ($ 470; easilocks.com), bermula dari nape, untuk melihat ini. “Sambungan adalah kunci untuk mencapai kelantangan siap kamera dan panjang glamor.” Yepez juga mendedahkan tipuannya untuk mengekalkan rambut klip di tempatnya: “Apabila anda menggunakan sambungan anda, saya suka mengambil suaranya yang menggoda dan hanya menggoda dengan ringan di mana anda mahu meletakkan klip itu. “

Selepas semua lanjutan telah ditambah, pakar rambut rata menyetrika segalanya, dan dijinakkan dengan Kérastase Elixir Ultime Serum ($ 45; kerastase-usa.com).

BERKAITAN: Gigi Hadid Merangkul Cuaca Icy dan Rocks Skirt Mini Kulit di Salji

Gigi Hadid Makeup How-To

Patrick Ta adalah genius solek di sebalik solek mata burgundy Hadid yang menakjubkan. “Kami mahu melakukan sesuatu yang berani namun cantik,” katanya kepada kami. Jadi mereka memilih rupa yang tersasar dari permaidani merah normalnya.

“Gigi suka kulit yang sempurna tanpa kulit-tapi siapa yang tidak?” Dia tersenyum. Oleh itu, selepas menyiapkan kulitnya dengan pembersih dan krim harian yang licin, dia mencipta asas licin dengan Yayasan Airfoam Dream Maybelline ($ 11; maybelline.com). “Untuk membenarkan kulit kelihatan seperti dewi di semua tempat yang betul saya bubuk ringan T-zone dengan Face Studio Master Fix Powder oleh Maybelline ($ 10; drugstore.com).

Untuk bibir Hadid, “Saya pergi dengan bibir yang bisu (Maybelline Warna Bibir Sensasi Warna dalam Nafsu Bogel, $ 6; target.com) untuk menjaga semua perhatian pada bayangan mata, “kata Ta.” Saya benar-benar mahukan pigmen burgundy menjadi bintang! “

Ta mewujudkan naungan tersuai untuk rotan mata Drop-rahang Hadid. “Saya tidak mempunyai warna yang sempurna jadi saya terpaksa menggabungkan dua pigmen dengan meletakkan mereka.” Maybelline Eye Studio Warna Tato Pure Pigment dalam Pink Rebel ($ 7; maybelline.com) pertama kali dicampur ke dalam penutupnya dengan sikat MAC 217 ($ 25; maccosmetics.com). Kemudian tudung Tembaga Tidak Sempurna MAC ($ 22; maccosmetics.com) berlapis di atas. Pakar solek melangkau sebatan palsu kerana dia mahukan warna burgundy bersinar. Jadi dia hanya menggulung bulu mata semula jadinya dua kali dan menambah dua lapisan maskara.

Saman badan itu begitu sesuai sehingga saya tahu dengan mata, rambut, dan pakaian ini kelihatan keseluruhannya sengit,”Kata Ta. Kita tidak boleh bersetuju lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 72

map