Salma Hayek kelihatan betul-betul berbeza seperti berambut perang

Perubahan itu hanya untuk satu malam, tapi malam itu.

Di Paris Fashion Week pada hujung minggu, Salma Hayek diniagakan si rambut coklat kaya dengan tanda tangannya untuk rambut palsu berambut kerang di depan acara Altuzarra. Sekiranya dia tidak memaparkan proses transformasi kepada Instagram, kami mungkin fikir ia adalah urusan sebenar. Tetapi jika ada mana-mana orang harus bereksperimen dengan yang baru ‘berani’, Paris akan menjadi tempat yang paling mungkin untuk melakukannya. 

Salma Hayek - PFW Wig - 4
Antonio de Moraes Barros Filho / WireImage

BERKAITAN: Salma Hayek Wears Pink Wig

Kami suka bagaimana nada abu sejuk berbeza dengan kulitnya yang hangat, tetapi kawasan akarnya menjadi gelap, mencerminkan warna rambutnya yang semulajadi. Menyelaraskan nada champagne di matanya, sapu kelopak petal, dan gincu gincu selesai rupa dan dimainkan dari seluar jeans merah jambu panas.

VIDEO: Salma Hayek Menyumbangkan $ 100,000 kepada Mangsa Gempa Mexico: ‘Saya Telah Mati Melalui Bencana’

Walaupun kita tahu bintang itu terutamanya dalam bentuk si rambut coklat, dia bermain mainan dengan idea rambut merah jambu pada bulan Mei, ketika ia memakai rambut palsu pastel untuk Festival Filem Cannes. Kami sememangnya merasa getaran baru ini, dan hanya masa yang akan memberitahu jika dia memutuskan untuk pergi untuk peralihan jangka panjang di bawah naungan,

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − = 60

map