Saluran Mila Kunis Jackie Burkhart Dengan Gelombang 70-Terinspirasi

Seolah-olah berita tentang masa depan bayi Jackie-Kelso tidak menimbulkan nostalgia TV yang cukup, Mila Kunis telah menemui cara baru yang bergaya untuk menghidupkan kembali masa hippynya: perjalanan terbaru bintang di bawah lorong ingatan melibatkan Itu menunjukkan 70-an-gaya rambut terinspirasi pada MTV Movie Awards tahun ini. Yang menjadi ibu, yang membawa pulang popcorn emas sebagai Penjahat Terbaik, tanpa cacat merebut dekad yang riang dengan gelombang yang longgar, tanpa tenaga dan bahagian pusat halus. Cinta rambutnya seperti yang kita lakukan? Penggemar rambut Selebriti Renato Campora, yang mencipta rupa menggunakan produk Herbal Essences, memberitahu kita bagaimana untuk merangsang getaran retro dari rumah. Dapatkan panduan langkah demi langkah di bawah!

Bagaimana untuk: 1. Gunakan sedikit Essential Herbs Maghribi Saya Serum 7-dalam-1 Serum ($ 5; drugstore.com) pada rambut lembap untuk melindungi dari gaya haba sambil juga membantu kelancaran keriting dan menambah kelembapan dan bersinar. Kemudian, buatlah jumlah dorongan dengan mengolah jumlah saiz telur Essential Herbs Naked Volumizing Soufflé ($ 7; drugstore.com) di akar untuk membuat kenyang yang dapat bertahan sepanjang malam. Seterusnya, buat bahagian tengah yang diilhamkan oleh 70 dengan meniup rambut lurus dengan berus bulat.4. Sebaik sahaja rambut benar-benar kering dan lurus, balut bahagian dua inci sekitar 1.5 “besi lencong. Petua Pakar: biarkan keriting keren dan kemudian sikat rambut untuk mencipta gelombang yang lembut dan elegan.5. Selesaikan rupa dengan Herba Essences Naked Flexible Hold Spritzer ($ 7; drugstore.com) untuk menjaga gelombang di tempat, tetapi masih biarkan mereka lembut dan dapat disentuh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map