Salurkan King of Pop dengan Piece Terinspirasi Michael Jackson

Michael Jackson meninggalkan markanya dalam sejarah (atau sepatutnya kita katakan, “HIStory”) bukan sahaja untuk lagu-lagunya yang menarik dan gerakan tarian pembunuh, tetapi untuk gaya ikoninya yang pada dasarnya menjadi pengenal beliau di atas dan di luar panggung. Walaupun memakai banyak topi (walaupun secara harfiah bercakap, dia tetap setia kepada fedora) sebagai penyanyi, penari, dermawan, dan banyak lagi, Jackson adalah yang pertama dan paling terkenal penghibur yang bakat dan pengaruh globalnya tetap tidak dapat ditandingi.

Jadi, berdasarkan ulang tahun kelima kematiannya pada 25 Jun, kami membayar penghormatan gaya kepada King of Pop dengan kepingan “dinding luar” yang dia popular, dari brogues ke jaket ketenteraan. Biarkan warisan fesyennya hidup di dalam almari anda dengan selendang mencuri perhatian, jaket moto merah panas, dan jahitan yang diilhamkan oleh lelaki. Mengintegrasikan sekeping sparkly pada satu masa atau pakai semuanya sama sekali-tiada peraturan; tiada yang benar-benar “hitam atau putih.”

Adakah laluan bulan, anda P.Y.T. (Pretty Young Thing), melalui 11 thrillers kami yang menghormati estetika tanda dagangannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map