Sam Smith Timbang pada hubungan Kim Kardashian dan Taylor Swift yang sungguh rumit

Semasa pusingan api cepat Plead the Fifth on Tonton Apa yang Terjadi dengan Andy Cohen, Sam Smith telah menjadi tumpuan utama dengan soalan yang sangat rumit.

The British crooner diminta untuk memilih satu pihak dalam perselisihan yang panjang antara Kim Kardashian West dan Taylor Swift-kedua-duanya dia tahu (walaupun tidak seperti yang kita fikir sebelum ini).

TK
Charley Gallay / Getty Images; DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP / Getty Images; Steve Granitz / WireImage

“Taylor Swift, saya tidak begitu kenal dengannya,” kata Smith kepada Cohen. “Ia telah dibuat bahawa kita mengenali antara satu sama lain, tetapi saya tidak mengenalnya dengan baik. Saya hanya bertemu dengannya seperti lima kali, sebentar. “

Cohen menegaskan bahawa Smith menghadiri Reputasi pesta ulang tahun penyanyi, yang dia menjawab, “Ya, tetapi, saya fikir ramai orang pergi,” dengan menyatakan bahawa dia dan Swift tidak bercakap secara berturut-turut pada acara itu.

Jadi … Pasukan Kim kemudian?

“Saya tahu Kim lebih banyak daripada yang saya tahu Taylor,” Sam mengesahkan, walaupun dia enggan memilih sebilangan besar. “Nah, tidak ada pasukan yang ada di sana, betul-betul?” Katanya coyly. “Saya suka mengetahui semua butiran,” kata Smith pada akhirnya hubungan itu.

Amen untuk itu, Sam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map