Sandra Bullock Bekerja Blunt Bob pada Set Flick Thriller Baru

Nampaknya Sandra Bullock telah menanggalkan rambut panjang tandatangannya untuk kunci yang lebih pendek, kunci untuk mengendalikan drama dunia pasca apokaliptik. Tidak jelas sama ada ia memotong rambutnya secara nyata atau jika rambut palsu itu, tetapi jika ia tidak kekal, ia benar-benar berfungsi untuknya.

Pemenang Oscar menunjukkan wajah baru pada set filem Netflix yang akan datang itu, Kotak Burung, di Los Angeles hari Khamis, ketika dia melangkah meluncur, mantel musim sejuk biru yang panjang di atas blus biru berpola. Dia menyelesaikan rupa dengan booties bertekstur coklat dan jeans kurus yang dipotong.

Sandra Bullock New Hair
TheMegaAgency.com

Walaupun Bullock kelihatan seperti dia akan keluar untuk sehari di bandar, tesis itu sebenarnya membuat penggambaran yang memanggilnya dan bintang-bintangnya untuk mengosongkan kejiranan mereka. Filem ini, yang ditetapkan dalam masa terdekat, menyusuli seorang ibu (Bullock) dan dua anaknya yang berada di antara “sekumpulan kecil yang selamat selepas kuasa asing memacu penduduk dunia untuk keganasan yang mematikan,” menurut Wartawan Hollywood.

BERKAITAN: Sandra Bullock Telah Memberi $ 6 Juta untuk Bantuan Bencana

Ketiga-tiga mereka mesti melalui perjalanan yang mengerikan-20 batu di perahu dayung sambil ditutup mata-bergantung pada apa-apa yang lebih daripada naluri mereka.

Selain Bullock, Sarah Paulson, Trevante Rhodes, dan John Malkovich juga akan muncul dalam filem itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 32

map