Saoirse Ronan Membuat Kes Seluar Wide-Leg di TIFF 2015

Salah satu trend paling hangat adalah seluar kaki lebar, jadi kami memburu beberapa perkara di tengah-tengah bintang bergaya di Toronto semasa Festival Filem Antarabangsa Toronto. Kita harus mengakui, banyak selebriti yang paling bergaya yang menghiasi # TIFF15 tidak mengambil trend, sebaliknya memilih pakaian ultra-feminin dan pakaian yang anggun. Tetapi seorang wanita tunggal, Saoirse Ronan yang berusia 21 tahun dari drama romantis itu Brooklyn, mengejutkan kami dengan tidak seorang pun, tetapi dua WLT (itu seluar kaki lebar, untuk awak).

Kami mula-mula melihatnya dalam seluar putih yang lebar-selepas Hari Buruh, fikiran anda-apabila dia berpasangan dengan baju merah jambu yang dipotong untuk perdana filemnya. Kemudian, apabila dia datang ke studio potret pop up kami, dilihat di atas, dia berjalan masuk (dan berpaling kepala) memakai tudung navy dan putih oleh Me + Em, seorang pereka dari United Kingdom “yang baru saya temukan,” Ronan kata. Perkara kegemaran bintang tentang ensemblenya yang selesa? “Stripe sporty di sisi seluar.”

Jadi, jika anda mahu mencuba trend, Ronan berkata pergi untuk itu. “Plus, itu selesa!”

2015 Toronto International Film Festival -
Michael Tran / Getty

BERKAITAN: Lihat Bintang Bersinar di InStylePhoto Studio di # TIFF15

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − 12 =

map