Sarah Hyland Cozies dengan Boyfriend Wells Adams di Intagram Intimate

Hanya seminggu selepas membuatnya rasmi Instagram dengan Wells Adams, Sarah Hyland tidak menahan diri dari pembungkusan pada lebih banyak PDA di media sosial dengan beau barunya.

Untuk snap terkini mereka, yang Keluarga moden bintang membawa perkara ke tahap yang seterusnya, berkongsi foto yang comel dari kedua-dua mereka berpelukan di katil, lengkap dengan Bachelorette banduan tawanan alum, Carl, depan dan pusat. “Spooning,” Hyland menerangkan pukulan itu, yang menunjukkan Adams tanpa baju membungkus tangannya dan berkelip senyuman ketika dia memeluk anak anjing itu dan tersenyum pada kamera.

Sarah Hyland Wells Adams
sarahhyland / Instagram

BERKAITAN: Sarah Hyland Mempunyai Kerosakan Pakaian Almari Melibatkan Spanx

Duo pertama kali membuatnya rasmi di ‘gram minggu lepas, apabila aktres itu berkongsi foto yang menunjukkan mereka bermain-main sambil duduk di trotoar dengan kapsyen itu, “Dia bersabar dengan saya.”

Dia meletakkan saya dengan ��❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sarah Hyland (@sarahhyland) pada

Pada malam yang sama, Adams memaparkan foto mereka memandang ke mata masing-masing dan membungkus tangan mereka di antara satu sama lain. “Kembali AF menyala,” dia menulis bersebelahan dengannya.

Pasangan itu mula mencetuskan khabar angin minggu lalu sebelum itu ketika mereka menarik pakaian kostum pasangan Halloween dan berpakaian seperti Dustin dan Eleven dari Perkara yang tidak dikenali.

#strangerthings telah berlaku #happyhalloween

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sarah Hyland (@sarahhyland) pada

Sesuatu memberitahu kami kedua-dua akan mengisi ‘gram dengan tembakan yang lebih comel pada masa depan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 23

map