Sarah Hyland kerana Mistaken untuk Mila Kunis

Itulah kepercayaan lama yang, di suatu tempat di dunia, ada seseorang yang kelihatan persis seperti anda. Bagi Sarah Hyland, doppelgänger ini bukan sahaja tinggal di bandar yang sama, tetapi dia bekerja dalam industri yang sama. Ia bukan rahsia besar yang berukuran pint Keluarga moden bintang mempunyai persamaan yang menarik Itu menunjukkan 70-an doktor haiwan Mila Kunis. Walaupun pelakon itu berusia lapan tahun, Hyland adalah ketua, dan keturunan Ukraine (Hyland adalah campuran dari Ireland, Inggeris, Scotland, Welsh, Belanda, dan Jerman), persamaan fizikal antara dua brunettes hampir tidak semestinya. Oleh itu, apabila Hyland jatuh ke pejabat kami awal minggu ini untuk berbual, kami terpaksa bertanya kepadanya sama ada dia pernah dipaksa untuk menghadapi situasi yang sama di karpet merah.

PHOTOS: 10 Permaidani Merah Terbaik Mila Kunis kelihatan pernah

Selepas pemain berusia 23 tahun itu mengaku dia akan dipanggil Mila oleh para peminat secara rutin, dia membincangkan masa di mana mereka akhirnya bertemu: Nilon parti pada 2010, beberapa bulan sebelum Golden Globes ketika Kunis dicalonkan Angsa Hitam. “Dia datang kepada saya dan berkata dia akan dipanggil saya sepanjang masa juga,” kata Hyland InStyle. “Dia berkata bahawa kadang-kadang dia berpura-pura dia adalah saya kerana ia membuatkannya berasa muda. Saya bertanya sama ada saya boleh berpura-pura menjadi orang lain kali bertanya kepada saya jika saya dia, dan dia berkata OK.”

Tiada Asas Mengenai Ini! Sarah Hyland Berjumpa dengan Trifecta Memenangi Street-Chic Looks

Fast-forward dua bulan kemudian, dan Hyland berjalan karpet merah Golden Globes ketika dia mendengar berita luar negeri menjerit “Mila!” pada dia dan mula melepaskan soalan tentang Angsa Hitam. “Saya melihat dua jalan yang saya dapat turun,” katanya dengan ketawa. “Satu adalah untuk memberitahu wartawan bahawa mereka mempunyai orang yang salah. Yang lain-dan saya jadi tergoda untuk melakukan ini-adalah untuk menjerit, ‘Natalie Portman yang mencium buruk!’ Tetapi saya tahu ia akan menjadi masalah, jadi saya tidak. “Seterusnya anda melihat salah satu daripada dua wanita IRL ini, kami mencadangkan melakukan double take.

FOTOS: Keadaan Terbaik Sarah Hyland, Hidup dan Mati Permaidani Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 73

map