Sarah Jessica Parker Bukan Sahaja SATC Co-Star Kristin Davis Menandatangani

Terdapat drama antara Seks dan KotaPemain bintang sejak sebulan lalu dan sekarang Charlotte, aka Kristin Davis, sedang dalam perjalanan.

The saga bermula pada akhir September apabila Sarah Jessica Parker mengesahkan bahawa khabar angin panjang Seks dan Bandar 3 filem tidak akan menjadi kenyataan. Kemudian, ia telah mendedahkan bahawa salah satu teras ‘siri empat bukanlah permainan untuk kembali ke francais: Kim Cattrall sassy dan brash Samantha.

Cattrall berkongsi kisahnya, mengakui bahawa dia dan dia SATC kawan-kawan brunch tidak pernah berteman dalam kehidupan sebenar.

Bulan kemudian pada Januari 2018, SJP memberi respons kepada komen Kim yang keras Menonton apa yang berlaku secara langsung tuan rumah Andy Cohen bahawa dia “patah hati” oleh kata-kata bekas rakannya.

Debu seakan menetap beberapa hari kemudian apabila Cattrall berkongsi bahawa saudaranya telah meninggal dunia. Parker mengulas pada siaran Instagram berusia 61 tahun itu, menulis, “Kim yang paling disayangi, cintaku dan ucapan takziah kepada awak dan awak dan semoga Tuhan mengasihi saudara tercinta anda. Xx. “

Ia tidak mengambil masa lama untuk menghadapi fauna yang lemah. Tidak lama selepas itu, Cattrall menelefon Parker secara langsung: “Saya tidak memerlukan cinta atau sokongan anda pada masa tragis @sarahjessicaparker ini.”

“Ibu saya bertanya kepada saya hari ini.” Bilakah yang @sarahjessicaparker, hipokrit itu, meninggalkan anda sendiri? “” Dia pergi. “Keberkesanan berterusan anda adalah peringatan menyakitkan tentang bagaimana kejam anda benar-benar pada masa itu dan sekarang. Biarkan saya membuat ini SANGAT jelas. (Jika saya belum) Anda bukan keluarga saya. Awak bukan kawan saya. Oleh itu saya menulis untuk memberitahu anda kali terakhir untuk berhenti mengeksploitasi tragedi kita untuk memulihkan diri anda ‘gadis cantik’.

Sejak itu tembakan ganas terutamanya dipecat, beberapa SATC alum telah ditanya mengenai keadaan. Jason Lewis (aka Smith Jerrod) mengucapkan terima kasih kepada Parker, dan memberitahu KTLA 5, “Saya harus mengatakan bahawa Sarah selalu begitu indah dan profesional yang sempurna. Dan saya fikir orang harus ingat keikhlasan mereka dan perkara-perkara yang telah diberikan kepada mereka. Dan saya akan berhenti di sana kerana saya tidak dapat berbuat apa-apa. “

Co-star Cynthia Nixon tidak menyuarakan sokongannya secara jelas sebagai Lewis, tetapi dia nampaknya menyokong SJP ketika dia memaparkan foto ini di tengah-tengah drama itu:

Rakan-rakan lama berlari ke satu sama lain di poker @tmagazine hari ini … miss you @sarahjessicaparker ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) pada

Kristin Davis, planet keempat di Malaysia SATC alam semesta, telah tenang sepanjang perseteruan, tetapi dalam 24 jam yang lalu dia menyatakan sokongannya bukan hanya untuk Parker, tetapi juga untuk Nixon, yang baru-baru ini menyertai perlumbaan gubernur di New York.

Kristin Davis SJP Lead
Grant Lamos IV / Getty Images

“Keluar ke sekolah dengan Ebbitt comel. Adakah saya mengeja dengan betul? @Sarahjessicaparker bekerjasama dengan @ gapkids dan berusia 6 tahun saya terobsesi : yellow_heart: : gift_heart:#sjpcollection #gapkids, “tulis Davis pada hari Isnin bersama imej anak perempuannya yang memakai ransel snazzy dari kerjasama Parker dengan Gap Kids ($ 45; gap.com).

Off ke sekolah dengan Ebbitt comel. Adakah saya mengeja dengan betul? @sarahjessicaparker bekerjasama dengan @gapkids dan saya berumur 6 tahun terobsesi. # kewujudan #gapkids

Jawatan yang dikongsi oleh iamkristindavis (@iamkristindavis) pada

 

BERKAITAN: Cynthia Nixon Mempunyai Kedudukan Drama Antara Sarah Jessica Parker dan Kim Cattrall

Tidak lama selepas itu, Davis kembali mencontohi video kempen Nixon, menulis, “@cynthiaenixon sedang melangkah untuk disara untuk Gabenor NY. Saya sangat gembira untuk menyokongnya dan saya tahu bahawa dia mengambil berat tentang isu-isu yang dihadapi oleh kita semua. Saya sangat bangga dengannya dan saya tahu dia akan bekerja dengan gigih untuk membuat perubahan untuk semua yang memerlukan perwakilan. “

@cynthiaenixon sedang melangkah ke Gubernur NY. Saya sangat gembira untuk menyokongnya dan saya tahu bahawa dia mengambil berat tentang isu-isu yang dihadapi oleh kita semua. Saya sangat bangga dengannya dan saya tahu dia akan bekerja dengan gigih untuk membuat perubahan bagi semua yang memerlukan perwakilan.

Jawatan yang dikongsi oleh iamkristindavis (@iamkristindavis) pada

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map