Sarah Jessica Parker Membuka Kedai Pop-Up Impian Anda

Obsesi Carrie Bradshaw dengan kasut adalah plot plot berulang Seks City. Dan ketika Carrie tahu bagaimana mengenali tumit Manolo Blahnik yang baik, tidak ada orang lain yang menjadi master aksesori sebagai pelakon yang menggambarkan watak fiksyen selama bertahun-tahun: Sarah Jessica Parker.

Bulan ini, nama rumah tangga berusia 52 tahun membuktikan bahawa di New York, di mana dia membuka kedai pop-up pertama untuk talian kasut eponymous beliau.

“Mempunyai rumah di N.Y.C. untuk koleksi SJP kami hanya fantasi yang seolah-olah sejak kami melancarkan jenama kami hampir empat tahun lalu, “kata Parker dalam satu kenyataan. “N.Y.C. telah lama menjadi inspirasi dan sumber tenaga yang berterusan bagi kami dan kami sangat gembira kerana kami dapat berkongsi koleksi terperinci kami secara peribadi dengan mereka yang tinggal di sini kerana kami semua yang melawat bandar tercinta kami. “

New York, bersiaplah untuk Black Friday yang paling berwarna-warni. @SJPCollection #SJPandtheCity Details to follow. X, SJ

Jawatan yang dikongsi oleh SJP (@sarahjessicaparker) pada

Kedai itu akan terletak betul-betul di Fifth Avenue dan ruang 1,600 kaki persegi akan menjadi bergaya sebagai pelakon sendiri, dengan kertas dinding lucit yang direka oleh Wallshoppe.

Bagi kasut, Parker memilih untuk membayangkan semula pasangan terpilih dari pelancaran 2014 SJP, eksklusif ke kedai. Mereka akan merangkumi Bliss dalam beludru biru, Serpentine ($ 270; bloomingdales.com) dalam kuarza, dan Carrie ($ 355; bloomingdales.com) dalam satin senja, semuanya akan hidup bersama dengan koleksi terkini 2017 resortnya. LBD jenama akan berada di sana juga.

Popup SJP Collection akan berlangsung dari 24 November hingga 3 Disember di 640 Fifth Avenue di New York City, tepat pada waktunya untuk Black Friday.

Sekiranya anda belum berada di Manhattan, tempah tiket anda, stat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 75 =

map