Sarah Jessica Parker Menemukan Keibubapaan Untuk Menjadi Sakit namun Menakjubkan

Selama bertahun-tahun, Sarah Jessica Parker bermain Seks dan KotaTokoh protagonis berpusatkan diri, Carrie Bradshaw, yang membuat persembahan itu terkenal dengan monolog mengenai perkahwinannya dan saiz biliknya. Tetapi dalam kehidupan sebenar, SJP lebih tertumpu kepada anak-anaknya daripada koleksi kasutnya. Dalam wawancara baru yang banyak ibu bapa boleh dikaitkan, selebriti mengatakan bahawa hidupnya berkisar pada jadual keluarganya, bukan miliknya sendiri.

“Anda sentiasa bimbang tentang anak-anak anda … Ini sangat menyakitkan dan sangat menggembirakan. Ini cara hidup yang sangat menarik di dunia. Saya membaca buku dengan cara yang berbeza, atau saya melihat ibu bapa dan kanak-kanak di kereta bawah tanah dengan cara yang berbeza. Saya mendengar muzik dengan cara yang berbeza atau apabila saya melihat sesuatu, saya fikir, ‘Saya berharap Tabitha dan Loretta bersamaku sekarang dan mereka dapat melihat ini.’ Itu bahagian yang baik, “kata Parker pada episod baru Radio Girlboss, yang dihoskan oleh Sophia Amoruso, anak lelaki berusia 15 tahun James dan anak perempuan 8 tahun Tabitha dan Marion Loretta.

Sarah Jessica Parker
Neilson Barnard / NBCUniversal

“Ia bukan untuk semua orang-banyak yang sangat sukar. Ia meletihkan dan anda pada dasarnya hanya membersihkan selepas orang sepanjang hari. Anda seorang setiausaha besar, baik, lama. Apa yang saya lakukan ialah menyusun kehidupan masyarakat dan membawa mereka ke sana sini. Itulah yang saya mahukan dan dengan itu, walaupun menyaksikan seseorang berharap dapat berkembang menjadi orang yang benar-benar menarik dan layak yang menyumbangkan sesuatu, “katanya kepada Amoruso dari Girlboss.

Parker juga mengulas mengenai perkahwinannya dengan Matthew Broderick, mendedahkan bagaimana mereka membuatnya bekerja ketika mereka sering berada di bandar-bandar yang berbeza. “Kami mempunyai kehidupan yang membolehkan kami pergi dan kembali bersama. Kehidupan kerja beliau membawanya ke sini, dan saya membawa saya ke sana. Dalam beberapa cara, saya fikir ia sangat bermanfaat kerana kita mempunyai banyak cara untuk berkongsi … Hubungannya susah. Saya selalu merasakan bahawa saya mahu melabur lebih banyak. Saya suka dia dan saya fikir dia cemerlang. Saya pasti saya mengganggunya. Dia mengganggu saya kadang-kadang. Saya amat berbangga dengan orang yang dia, “kata SJP.

BERKAITAN: Sarah Jessica Parker Mengetahui Cara Melakukan Seks dan Bandar 3 Tanpa Kim Cattrall

Dalam wawancara yang luas, Parker mendapati masa untuk mengulas mengenai penglibatannya dalam pergerakan Masa Up juga. “Dalam istilah yang sangat asas, matlamat besar adalah pariti, persamaan, persekitaran kerja yang selamat. Tidak terlalu kontroversi, hanya tiang-tiang yang kita harus keluar dalam dunia berfungsi … Ideanya ialah kita perlu melihat terlebih dahulu. Perbualan ini berlaku di dalam [industri] lain [juga]. Kami tidak mendengar tentang mereka semua kerana mereka tidak semua dikaitkan dengan nama yang dikenali orang, tetapi … ia adalah satu perbualan yang besar, ia adalah satu yang rumit … Kami mendengar orang benar-benar berkongsi-ada yang kuat dan lebih senyap -Benar-benar cerita yang mengagumkan dan sangat menjengkelkan. Saya tidak fikir kita boleh berundur daripadanya, “katanya.

“Bagaimanakah kita melihat undang-undang dan bagaimanakah kita membangunkan kod tingkah laku supaya tidak ada kekeliruan? Terdapat soalan yang sangat besar dan keras ini; jawapannya sukar, tetapi pengejaan itu baik. “

Dengar episod penuh di Girlboss Radio.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 16

map