Sarah Michelle Gellar yang berusia 7 tahun berumur baru mendapat peranan utama beliau

Sebanyak Sarah Michelle Gellar dan Freddie Prinze Jr menafikan dua anak mereka dari mengikuti jejak langkah mereka, Charlotte yang berusia 7 tahun sedang menuju jalan kerjayanya yang terkenal. Gellar membawa kepada Instagram pada hari Selasa untuk mendedahkan bahawa anak perempuannya mendarat manggung pertamanya.

“Jadi, tidak kira betapa kerasnya kami mencuba (dan percayalah kami telah mencuba) untuk meyakinkan anak perempuan kita untuk mencari hobi tetapi melakukan, dia telah menunjukkan cinta yang hebat (dan bakat) untuk berada di panggung (bertanya-tanya di mana dia mendapatnya dari ?), “Tulis Gellar. “Dia memutuskan untuk menyertai program teater muzikal untuk kanak-kanak dari 6-12 dan menjadi sebahagian daripada pengeluaran mereka Raja singa.

“Kami cuba mempersiapkannya, kerana dia adalah salah seorang yang paling muda, dia mungkin hanya mempunyai peranan yang kecil … tetapi tidak … bertemu bayi Simba,” kata pelakon itu. “Walaupun itu berkata, ia adalah sesuatu yang luar biasa untuk melihatnya mengkaji skripnya, menggunakan pengikat skrip @realfreddieprinze. #imintrouble #ijustcantwaittobeking. “

Jadi tidak kira betapa kerasnya kami mencuba (dan percayalah bahawa kami telah mencuba) untuk meyakinkan anak perempuan kita untuk mencari hobi tetapi melakukan, dia menunjukkan kasih sayang (dan bakat) untuk berada di atas pentas (tertanya-tanya di mana dia mendapatnya? ����) Dia memutuskan untuk menyertai program teater muzikal untuk kanak-kanak dari 6-12 dan menjadi sebahagian daripada pengeluaran The Lion King. Kami cuba mempersiapkannya, kerana dia adalah salah seorang yang termuda, dia mungkin hanya mempunyai peranan yang kecil …. tetapi tidak … bertemu dengan bayi Simba. Walaupun itu berkata, ia adalah sesuatu yang luar biasa untuk melihatnya mengkaji skripnya, menggunakan pengikat skrip @realfreddieprinze. #imintrouble #ijustcantwaittobeking

Foto yang disiarkan oleh Sarah Michelle (@sarahmgellar) pada

Dalam gambar manis, sedikit Charlotte benar-benar tertumpu pada mempelajari garis yang ditonjolkannya dalam skrip sambil berehat di sofa.

VIDEO: Gaya Karpet Merah Sarah Michelle Gellar

Awal bulan ini, ibu dari dua mengakui tekanan yang menjadi anak kepada ibu bapa yang terkenal. “Ia berbeza kerana saya bukan anak kepada seseorang yang berada di mata awam, dan malangnya saya fikir peraturannya berbeza,” katanya. Orang. “Saya fikir terdapat tekanan yang sangat berbeza untuk ‘anak-anak.'”

BERKAITAN: Sarah Michelle Gellar Menghantar BFF Michelle Trachtenberg Tribute Birthday

Ia kelihatan seperti keluarga yang terkenal ini mengendalikannya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map