Sarjana Muda di Segitiga Cinta di Syurga Boleh Menjadi Lebih Besar

Sarjana Muda Bangsa masih menunggu pengumuman rasmi dari ABC berkenaan dengan siapa yang akan mengambil mantel Sarjana Muda seterusnya (walaupun kami mempunyai beberapa idea), tetapi ia kelihatan seperti orang yang menyesuaikan Sarjana Muda di Syurga boleh mendapatkan pratonton. Keseronokan kesukaan musim panas kegemaran semua orang tidak selalunya menjadi tempat untuk mendapatkan petunjuk mengenai perkara itu Sarjana Muda kanon, tetapi kelihatan seperti musim ini, perkara mungkin sedikit berbeza. Menurut Twitter, para peminat mati rasa ada sedikit konspirasi yang berlaku. Tidak, Chris Harrison bukan seorang asing reptilia dalam saman manusia, pemikir menganggapnya BiP boleh jadi cara untuk pengeluar melihat jika Colton boleh menjadi Sarjana Muda tahun depan.

BACHELOR IN PARADISE – Episode 501
ABC / Paul Hebert

BERKAITAN: Seorang Orang Dalam tentang Apa yang Anda Tidak Lihat pada Sarjana Muda di Syurga Premiere

Semasa episod malam ini, jelas Colton semakin sedikit masa skrin tambahan. Tambahan pula, orang-orang besar di belakang BiP menarik sentuhan sebenar. Penonton telah dirawat dengan permulaan sesuatu antara Colton dan Tia, jadi, tentu saja, Becca keluar dari mana-mana sahaja untuk menambah sedikit drama kepada pertarungan. Tidak seperti segitiga cinta kecil untuk mendapatkan emosi yang tinggi, selepas semua. 

Fans mengambil perhatian, menunjukkan bahawa segitiga cinta baru ini memberi penonton peluang untuk melihat Colton mendapatkan emosi, mengintip ke dalam apa yang akan dilakukannya jika dia diletakkan pada kedudukan yang mempunyai tarikh dengan lebih daripada seorang wanita, dan melihat dengan tepat bagaimana dia bertindak di bawah keadaan tekanan tinggi. 

BERKAITAN: Kegemaran anda Bachelorette Tolak Sekarang Bahagian Terbaik Sarjana Muda di Syurga

Peminat mungkin ingat apa yang berlaku antara Dean dan Kristina pada kali terakhir Syurga. Sama seperti pasangan itu, Tia dan Colton mendapat lebih banyak daripada sekadar masa mereka di kamera, yang menjadikan peminat lain kurang daripada minat. Jadi, jelas sekali Sarjana Muda Bangsa berpecah. Ada yang hidup untuk drama Colton dan apa yang boleh jadi bermakna untuk masa depan francais dan yang lain bosan melihat jalan cerita yang sama dikitar semula sekali lagi.

BERKAITAN: BacheloretteBecca & Garrett Sudah Pernah Mengalami Hubungan ini Perjuangan

Jika pengeluar masih mencari bintang besar, ia kelihatan seperti Colton tidak akan menjadi pilihan yang buruk. Pemisahan peminat akan membuat banyak perbincangan dalam talian dan tidak syak lagi mendapat separuh daripada asas peminat pertunjukan untuk membenci musim yang akan datang. Colton sudah terbukti menjadi pilihan polarisasi, yang bermakna dia mungkin mendapat peluang besar untuk menjadi penyedia mawar tahun depan. Penonton bermata tajam perlu mengekalkan tab apa yang berlaku dengan Colton dan Tia – dan Becca. Jika dia berjaya mencari cinta di sini, dia akan keluar dari lari dan Sarjana Muda peminat akan kembali meneka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 33

map