Sarjana Muda JoJo Fletcher Beritahu Kami Apa Cincin Pertunangan Impiannya Tampak Seperti

Masa ini akhirnya di sini. Malam ini, sama ada Jordan atau Robby akan membuat semua drama itu berbaloi dan akhirnya memakai cincin padanya semasa musim kemuncak The Bachelorette.

Walaupun kami agak pasti bahawa JoJo akan berakhir dengan percikan Neil Lane di jari keempatnya (“Saya sangat gembira,” katanya kepada kami), persoalan yang lebih besar masih kekal-apa betul-betul akankah cincin kelihatan seperti? “Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, saya banyak berfikir tentang jenis cincin yang saya mahukan dan saya sentiasa bolak-balik tentang pemotongan yang berbeza,” kata Fletcher ketika kami menjejakkan kaki di awal musim ini. “Saya sentiasa bersandar ke arah persekitaran yang lebih mudah. Daripada beberapa batu besar, saya suka satu batu besar di band kecil yang cantik. Sesuatu yang abadi. “

BERKAITAN: JoJo Fletcher Mempunyai Rambut Yang Menakjubkan-Inilah Kegunaannya

Apabila ia sampai kepada proses pemilihan gelang pada pameran itu, tukang emas Neil Lane membawa enam hingga lapan gaya untuk kedua-dua lelaki itu dipilih untuk cadangan mereka. Kami tidak akan mengetahui sehingga malam ini yang mana mereka pergi, tetapi kami mendapat mengintip beberapa pilihan yang Jordan dan Robby sedang mempertimbangkan dalam promosi musim ini.

Jojo Bachelorette Ring 1 - Embed 2016
Kesopanan ABC
Jojo Bachelorette Ring 7 - Embed 2016

 

Sepertinya Jordan berada di landasan yang betul, ketika dia meneliti berlian solitaire berbentuk oval yang besar (di atas). Daripada apa yang dapat kita katakan, ia adalah besar dan berani, tetapi dengan nipis yang selaras dengan rasa JoJo. Dalam penggoda, kami juga mendapat gambaran di salah satu gaya yang ditakrif oleh Robby antara (di bawah). Walaupun kepingan itu menakjubkan, nampaknya mempunyai suasana batu-batu dan lebih banyak rasa vintaj daripada cincin yang bersih dan moden yang menggambarkan JoJo.

Jojo Bachelorette Ring 2 - Embed 2016
Kesopanan ABC
Jojo Bachelorette Ring 6 - Embed 2016

 

Secara purata, gelang berlian Neil Lane yang dipilih oleh lelaki dari berat kira-kira 3.5 karat dan ditetapkan dalam platinum. Teruskan menatal untuk melihat dengan lebih dekat tiga orang yang terkejut yang sedang berjalan. Dan berjaga-jaga The Bachelorette pada jam 8 pagi ET di ABC untuk melihat cincin yang menjadikannya di jarinya. JoJo, anda seorang gadis bertuah, bernasib baik.

Jojo Bachelorette Ring 3 - Embed 2016
Courtesy Neil Lane
Jojo Bachelorette Ring 4 - Embed 2016
Courtesy Neil Lane
Jojo Bachelorette Ring 5 - Embed 2016
Courtesy Neil Lane
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 78

map