Sasaran Jualan Siber Cyber ​​Is Definitely Worth Waiting For

Lupakan semua tentang Black Friday. Jika anda benar-benar ingin menjimatkan, tawaran terbaik sedang berlaku pada Cyber ​​Monday. Sasaran memperlakukan kita semua hingga 15 peratus daripada semua pembelian (ya, semuanya) sepanjang tempoh 24 jam. Tetapi sebaik sahaja hari itu adalah lebih daripada diskaun, masih akan terus berjalan-benar Target menjadi tuan rumah seluruh Cyber ​​Week, jadi teruskan dan bookmark halaman ini.

Sasaran- Cartwheel Program
Smith Collection / Gado / Getty

Setiap hari dalam seminggu akan menampilkan kategori tawaran yang berbeza. Pada hari Selasa, harga bilik mandi dan tempat tidur akan dikurangkan dengan perjanjian 40 peratus. Jika anda seorang pencinta kecantikan, tunggu hari Rabu untuk menerima $ 10 off pembelian sebanyak $ 30 pada kosmetik. Gadis fesyen, hari Khamis adalah hari anda. But dan pakaian luar untuk seluruh keluarga akan mendapat diskaun 30 peratus. Mahu menjaringkan beberapa elektronik baru? Jumaat adalah hari untuk melihat diskaun rahsia di seluruh kategori. Dan minggu ini akan ditutup dengan diskaun 30 peratus pada perabot dan permaidani pada hari Sabtu.

VIDEO YANG TERKAIT: Chip dan Joanna Gaines Mempunyai Talian Hiasan Rumah di Sasaran

 

Tunggu laman web Sasaran untuk maklumat lanjut sepanjang minggu. Dan dapatkan kad kredit itu siap.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − = 53

map