Sasha Obama Rindukan Ucapan Perpisahan POTUS, Menaikan Reaksi Internet yang Sedih

Presiden Barack Obama menyampaikan ucapan perpisahannya di kota tercinta Chicago pada malam Selasa dan First Lady Michelle Obama dan anak perempuannya yang berusia 18 tahun, Malia, telah memindahkan negara dengan tanggapan lelah mereka terhadap ucapannya.

Tetapi pada masa ini, Sasha yang berusia 15 tahun adalah pembicaraan Twitter kerana alasan lain: Nah, dia tidak dapat dilihat.

VIDEO: Transformasi Gaya Sasha Obama

Sudah tentu, Internet menjadi kekurangan, mendapat #WheresSasha trend di Twitter, dan mengetuk ide-ide lucu tentang hanya apa sebenarnya adalah lebih penting daripada menghadiri ucapan terakhir ayahnya sebagai presiden ke-44 Amerika Syarikat.

Bagi yang sebenar sebab? Remaja itu tinggal di rumah kerana dia mempunyai ujian di sekolah pada pagi Rabu, menurut wartawan CBS News, Mark Knoller. Walaupun pelajar sekolah tinggi kembali ke masa untuk peperiksaan, perjalanan lewat malam ke Chicago mungkin akan memancarkan masa untuk belajar dan berehat:

Dan sementara kita suka gagasan menjalankan presiden Sasha Obama, nampaknya ibu bapanya hanya meletakkan pendidikan anak perempuan mereka di atas segalanya. Itu, atau dia mempunyai seorang guru yang sukar.

BERKAITAN: Lihat Reaksi Bintang untuk Ucapan Perpisahan Presiden Obama

Bantu, Malia (dan kebanyakan Hollywood) melakukan cukup menangis untuk M.I.A. adik perempuan. Menghidupkan semula momen paling emosional dari alamat perpisahan POTUS.

UPDATE: Pada episod Rabu The Tonight Show, FLOTUS menetapkan rekod lurus mengapa Sasha tidak hadir. “Dia mempunyai final, dan seperti itu, anda tahu Obamas, gadis, Maaf, anda akan mengambil ujian anda, anda boleh mengucapkan selamat tinggal nanti.” Misteri diselesaikan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 15

map