Satu lagi Pemulihan Kanak-kanak Gilmore Boleh Di Bekerja

Kami mempunyai beberapa berita hebat, Gilmore Girls peminat! Selepas kejayaan tahun lepas Gilmore Girls: Satu Tahun dalam Kehidupan, terdapat lebih banyak episod baru dalam kerja-kerja. 

Pencipta acara Amy Sherman-Palladino membuka kemungkinan tentang terus cerita Lorelai dan Rory Gilmore dalam temu bual baru. “Kami mengetengahkan kebiasaan kecil untuk diri kita sendiri dengan Amazon mengatakan bahawa jika kita mahu melakukannya, jika gadis-gadis dan kita berkumpul dan kita mempunyai konsep yang berfungsi, maka kita mempunyai kebebasan untuk melakukannya,” kata Sherman-Palladino RadioTimes.

BERKAITAN: 8 Kali Lorelai dan Rory Gilmore Menetapkan Matlamat Ibu-Daughter

Bolehkah ini berlaku tidak lama lagi? “Ia hanya perlu keadaan yang betul, dan kita semua dalam mood yang sama mabuk bersama untuk mengecat semula Stars Hollow,” katanya. “Kerana kita terpaksa mengecas semula Stars Hollow, dan kita perlu mengecilkannya sekali lagi, tetapi sudah pasti.”

Mungkin lebih baik daripada yang tidak susah, jadi kami tidak boleh lebih senang. Jari melintas ia berlaku ASAP.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map