Saya Suka Seperti Tom Brady dan Ia Mengubah Saya Ke Fiend Carb Raging

Pada pandangan pertama, ia mungkin tidak kelihatan seperti gelandang New England Patriots Tom Brady dan saya mempunyai banyak persamaan. Saya tidak pernah menyerang, apatah lagi lebih 400 orang, dan saya kurang berkemungkinan meyakinkan seorang supermodel jatuh cinta dengan saya (David Gandy, di mana anda berada di?). Yang berkata, saya mempunyai beberapa pasangan Uggs dan saya suka Boston. Lihat, saya dan dia, kita tidak begitu berbeza.

Dan itu bukan di mana persamaan berakhir. Ternyata kita mempunyai satu atau dua perkara yang sama apabila diet. Beberapa bulan yang lalu, rejim pemakanan keluarga Brady yang agak ketat telah dilepaskan ke dunia untuk menimbulkan kritikan dan persoalan. Di peringkat asas, diet yang dicipta oleh chef peribadi Tom Allen Campbell, adalah sejenis protein dan sayuran organik yang bebas gula dan gluten, rendah karbohidrat. Menurut Campbell, diet itu adalah 80 peratus sayur-sayuran organik dan biji-bijian seperti beras merah, quinoa, dan kacang, dan 20 peratus daging tanpa lemak seperti stik organik dan ayam. Itulah diet yang saya ikuti sekarang, tolak sekumpulan banyak perkara lain yang saya kerap bertekanan makan, jadi untuk menghormati kembalinya musim bola sepak dan ahli sukan luar biasa ini, saya komited untuk makan seperti Tom Brady selama satu minggu.

RELATED: 4 Non-Juice Cleanses That Will Not Leave You Hangry

Prep

Untuk mempersiapkan diri untuk minggu saya sebagai orang elit, saya menyimpan dada ayam organik, quinoa, dan kacang. Saya tidak pergi berhampiran mana-mana nightshades (tomato, lada, cendawan, terung) kerana Tom mengelakkan mereka kerana mereka bukan anti-radang dan saya perlu mengelakkan keradangan oleh persatuan jauh.

Hari pertama

Tom Brady tidak minum kopi. Sebenarnya, dia tidak pernah menghirup minuman beralkohol. Dan, untuk membuat keadaan lebih buruk, Tom Brady tidak makan gula. Apa-apa jenis. Malah, dia jarang makan buah-buahan, kecuali kadang-kadang menambah pisang kepada minuman ringan. Oleh itu, sebagai minum kopi yang waras, gula yang memerlukan penduduk umum mungkin bayangkan, saya menghabiskan sebahagian besar hari dalam kes kaca kabut, keletihan, dan emosi.

Hari Kedua

Tom Brady masih tidak minum kopi dan saya masih bergelut. Dan saya lapar. Saya sejuk dengan makan sihat dan dengan ketat memasak dengan minyak kelapa, tetapi ini sudah terbukti sebagai pemeriksaan realiti untuk apa yang sebenarnya bermakna makan bersih. Tom adalah sejati kerana mereka datang, satu cabaran yang dia temui di kepala dan mengambil langkah demi langkah ketika ia percaya ia akan membawa dia kerjaya abadi sebagai pemain sepak bola nombor satu (sebenarnya mungkin akan). Kabut mental mengetepikan, saya berasa hebat, makan hampir protein dan sayur-sayuran.

Hari Tiga dan Empat

Pemakanan ini, seperti mana yang anda anggap agak hambar. Dan sekarang saya membela sesuatu yang berkanji. Pernahkah anda perasan bahawa apabila anda mengeluarkan walaupun garam, gula, dan lemak yang kecil yang biasanya anda makan, perkara pertama yang anda inginkan adalah pizza Domino paling hangat, paling peka, yang boleh dibayangkan? Itulah saya setiap minit tiga dan empat hari. Saya membaca bahawa Bradys, dalam percubaan untuk memasak waktu makan, akan menghasilkan makanan yang tidak sihat daripada yang sihat. Sebagai contoh, menurut Joanne Gerrard Young, chef makanan mentah, pakar pemakanan, dan chef peribadi kepada Bradys selama beberapa tahun, mereka akan makan hidangan mi kelapa krim yang dibuat sepenuhnya daripada sayur-sayuran julienned. Pati adalah satu perkara masa lalu saya.

RELATED: Touchdown! Ini adalah Pemain Terbaik dari Setiap Pasukan di NFL

Hari Lima

Saya dengan cepat memutuskan bahawa, tanpa kopi, penerokaan makanan ini hanya akan berlangsung selama seminggu kerja penuh. Saya telah menutup ini. Saya mempunyai pemikiran lasagna tanpa henti dan saya hanya boleh mengelakkan dispenser M & M di dapur pejabat untuk satu hari penuh. Saya makan ayam dan sayuran organik dengan gembira mengetahui ini juga akan berlalu dan lebih awal daripada yang saya mulakan. Adakah saya lemah? Pasti. Tetapi sekurang-kurangnya saya tidak lama lagi akan menjadi lemah dan berkafein. Satu lagi susu, gluten, gula-, tomato, garam berodisasi, dan hari tanpa kafein di bawah sabuk saya, saya menetap di belakang plat nachos saiz pizza di restoran mexico kegemaran saya, dengan senang tidak perlu memimpin satu daripada pasukan terbaik dalam NFL untuk kemenangan atau melompat saya paling hampir ke landasan pacu couture bila-bila masa tidak lama lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 75 =

map